AGC Juniorer vinder DM i hulspil for juniorhold

Asserbo’s juniorer gik hele vejen i DGU Holdturnering og kan nu pynte sig med titlen DANMARKSMESTRE I HULSPIL FOR JUNIORHOLD. Holdet bestod af vores dygtigste juniorer, der skiftevis har været med på holdet i de forskellige matcher.

Finalen blev spillet i Furesø Golfklub søndag den 8. september mod Værløse Golfklub, af  juniorerne Casper Gottlieb, Lucas Skindersø, August Sidal-Svendsen og Daniella Rønn Gyoni. Derudover bestod holdet af Philip Nørgaard, Sebastian Gorski og Sofus Friedrichsen. Finalen blev vundet overlegent af AGC’s juniorer, ligesom de har vundet alle deres matcher i den indledende række. Se resultaterne fra den indledende runde her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/golfbox-links#/competition/1872669/roundrobin

DGU´s Juniorholdturnering er en landsdækkende hulspilsturnering for junior- og ynglingehold. Turneringen fremmer spillernes indbyrdes relationer på tværs af klubberne, skaber holdånd og giver følelsen af at være en del af et fællesskab. Samtidig udfordres spillerne i den svære disciplin at mestre hulspil. Der spilles i 10 forskellige rækker fordelt på alder og handicap, og AGC har deltaget med flere hold i forskellige rækker. Et hold består af 3-4 spillere, og holdene møder hinanden i en dobbeltturnering med ca. 4 hold i hver pulje. Først spilles indledende puljekampe, og de enkelte puljevindere går derefter videre til eventuelle mellemrunder og senere landsdelsfinale og landsfinale. Vinderen af Junior-Eliterækken kåres til dansk mester for juniorhold.

Kronen på værket for juniorarbejdet.

At vi i dag kan bryste os af at have Danmarks bedste juniorhold, ligger først og fremmest i juniorernes målrettede indsats, men også i det juniorarbejde som er leveret af trænere, juniorudvalg og forældre gennem de senere år. ”Et fantastisk samarbejde og et stort fokus på kvalitet, sammenhold og understøttende aktiviteter for juniorerne bliver nu belønnet med den største juniorpris” siger Thomas Gorski, som er formand for juniorudvalget. “Jeg vil først og fremmest sende mine største lykønskninger til de fantastiske og dygtige juniorer. Og så synes jeg at alle juniorudvalgsmedlemmer samt Oliver og Kristian skal give sig selv et skulderklap. Sidst, og ikke mindst, skal der også lyde et stort tillykke til Claus Gottlieb som har været Holdleder for flere af spillerne siden de var 8 år.

Sikke en præstation og organisering.