Information

DSC01090

Forældre hjælp

Vi er meget glade for den hjælp vi får fra forældre og familie, via kørsel til turneringer, kagebagning til sommerlejren og lignende hjælp. Det er vigtig med denne form for hjælp, for at junioraktiviteterne i klubben og i andre klubber, fungere godt og juniorerne får en god og sjov oplevelse med golf.

Til gengæld beder vi jer holde jer i baggrunden, når juniorerne træner, for det er forstyrrende og fjerner fokus fra træningen, når der samtidig skal vises, vinkes og snakkes med forældre. Forældre og familie kan i stedet gå ud og spille et par huller på banen eller hygge sig med de andre forældre, men sørg for at børnene ikke bliver distraheret.

Forældre hjælp ved turneringer er forbudt

Det er strengt forbudt at få hjælp eller råd og vejledning af forældre og andre voksne, når der deltages i en junior turnering. Det vil sige, man som forælder eller juniorleder, skal holde sig langt væk fra spillerne på banen, så man ikke kan mistænkes for at hjælpe og vejlede juniorer under turneringen. Læs eventuelt DGU's Forældrevejledning her

Information til forældre

Der er flere muligheder for at opnå informationer i Asserbo Golf Club, omkring kommende aktiviteter, turnering, træning og sociale arrangementer.

AGC's hjemmeside Her findes generelle oplysninger om træningen, golfkørekort, aktiviteter, resultater fra turneringer, turneringsbetingelser, juniorkontaktlisten, kontaktinfo til juniorudvalget  m.m.
Nyhedsbrev Der udsendes junior nyhedsbrev en gang i kvartalet eller nogen gange oftere, når der gøres opmærksom på særlige begivenheder. Nyhedsbrevet tilmeldes på hjemmesidens forside, ved at indtaste navn og email adresse.
Facebook Juniorgolf i AGC har sin egen facebookside der hedder.: "AGC-JA". Her deler vi det meste information omkring kommende aktiviteter og andre sjove indslag. Derudover har Asserbo Golf Club en facebookside, som man kan synes godt om og derved få diverse informationer.
Golfbox Her kan junioren tilmeldes kommende turneringer, der spilles i Asserbo Golf Club og i andre klubber og senere få oplyst starttider og resultater efter en turnering. Det er også muligt at hente en Golfbox-App til mobiltelefonen.
Opslagstavlen juniorrummet Her hænges tilmeldingslister til 1-dags sommerdagen, den store sommerlejr, Par 3 kant turneringen som ikke afvikles i golfbox, junior kontaktlisten og andre ligende infomationer.

 

Priser

Priserne for de forskellige medlemskaber i Asserbo Golf Club, er placeret under: Alt om AGC / Klubben / Medlemskaber 

Se Priserne her

Påklædning (Dresscode)

Det er ikke noget krav, at man spiller golf i smart eller dyrt golftøj, men det er vigtigt, at dit sportstøj er rent, pænt og overholder nogle få regler.:

Om sommeren spiller vi i polo-shirts med krave og lange shorts, når vejret tillader det. 

Joggingdragter, stropbluser og små korte shorts er ikke golftøj, når der spilles golf på banen. Det er dog i orden at have joggingdragt på, under fysisk træning. Det er ikke tilladt at have kasket eller hue på i klubhuset eller restaurationen.

Hvis du er i tvivl om påklædningen, er der et opslag i juniorrummet, som du kan kigge på og du kan altid spørge træneren eller en fra juniorudvalget til råds. 

Regntøj og madpakke

Den enkelte junior skal have det nødvendige tøj med til træning og turnering, som skal passe til årstiden. Det vil sige, at de skal have noget varmt tøj med om foråret og efteråret, der samtidig er en form for sportstøj, der giver en vis bevægelsesfrihed. De skal have hue, luffer, ekstra trøje med  i golfbaggen. Regntøjet skal altid ligge i golfbag'en.

Det er også vigtigt at have noget mad med eller energibar i golfbag'en, samt noget vand eller lign. Det er specielt vigtigt at have noget mad med, når der skal spilles turnering, som kan tage 4 timer plus opvarmning. Maden skal være energiholdig og let at spise under golfrunden. Det er meget vigtigt, for at junioren kan opretholde sin koncentration og undgå træthed under hele golfrunden.

Junior kontaktlisten

Kontakt informationer til AGC's juniorer.