Junior sommercamp 2017

Tilmelding til 1- og 3-dags sommercamp: http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/1167593/info

Årets SOMMERCAMP løber af stablen fra mandag den 26. juni til onsdag den 28. juni – Det bliver 3 sjove dage, hvor vi sover i telt i klubben og spiller en masse både skæg og seriøs golf. Der bliver træning med Kristian og Oliver, konkurrencer og hygge i teltlejren på indspilsområdet bag 18. green.  For at være med skal du have grønt kort til stor bane og være i stand til at klare dig selv og kunne sove i telt sammen med et par kammerater, evt. med en med-sovende forælder. Om onsdagen den 28. juni er "Junior Stableford Mesterskaberne" indlagt i sommercamp'en, som er den store finale på sommerlejren, der tidligere har været vundet af mange store personligheder i klubben. Se tidligere vindere her, i Hall of fame - Her. For deltagelse i Stableford Mesterskaberne, kræves hcp. 36 eller mindre. Pris 500 kr.

Se programmet for sommercamp'en her

JUNIOR NYHEDSBREV nov.

Kære Juniorer,
Da vi går vinteren i møde og i AGC-JA synes, det er vigtigt at holde de mindre bredde-golfere til ilden og vedligeholde venskaber, har vi besluttet at lave 4 x vinter-par-3-kant-samlinger med vores par-3-kant venskabsklubber; Furesø, Frederikssund og Ree. 
Det betyder, at vi holder par-3-kant-turnering første gang i AGC d.13/11 med mødetid kl.9 i klubben. Senest tilmelding til Nana på SMS 29374531 d.7/11-2016 ifht til planlægning. 
I januar vil Frederikssund afholde par-3-kant-samling i form af simulator golf, og i februar og marts vil de to resterende klubber byde ind med et golf arrangement. Datoer bliver meldt ud hen ad vejen på vores hjemmeside og på AGC-JA facebook side. Vær sød at holde øje og meld Jer til hos Nana.
Derudover kan vi også tilbyde vintertræning for juniorerne onsdag den 28.12.16 kl. 12-14, hvor Oliver vil lave en samling for bredden og søndag den 26.2.17 kl. 10-12, hvor Kristian vil gøre det samme.
For elite -og subelitejuniorerne er der ved særskilt tilmelding arrangeret træning i DGA indoor i Kokkedal på udvalgte torsdage, hvor det er Kristian og Thomas, der står for træningen. Derudover starter vi i denne uge op med fysisk træning på Kregme skole onsdage fra kl. 17-18.30. Følg med på AGC-JA facobook for aflysninger etc.
Vi glæder os til at se så mange som muligt af Jer. 
Forza AGC-JA!

JUNIOR NYHEDSBREV oktober 2016

Sikken en sensommer, vi har haft!

Nu kan vi imidlertid godt se hen imod afslutningen på en forrygende sæson 2016, men vi har selvfølgelig fortsat en del aktiviteter:

Træningen fortsætter frem til tirsdag den 11.10. og fredag den 14.10.

På søndag den 2. oktober har vi finalen på KM Sport Cup 2016 for junior og elite. Der er 6 spillere i hver række, der har kvailificeret sig til finalen og der kan stadig ske ændringer i placeringerne! Vi ønsker at festliggøre slutspillet mest muligt, og opfordrer ALLE, der har deltaget i KM i år til at stille op i den sideløbende stableford. Efter spillet vil der være en lækker sandwich til alle og præmieoverrækkelse. Tilmelding i golfbox inden torsdag kl. 18.

Mandag i efterårsferien den 17. oktober spiller vi Ryder Cup mod HGC's juniorafdeling. Vi har hjemmebane, og vi skal bare vinde den pokal tilbage! Tilmelding til Thomas på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.