Junior vintertræning i Kokkedal 2015

Junior vintertræningen i Kokkedal sæson 2014-15, er for de juniorer der normalt træner om tirsdagen i løbet af sommersæsonen og elite-juniorerne+eliten generelt. Træningen har foregået om torsdagen i Indoor golf Kokkedal i vintersæsonen 2014-2015, som har de nødvendige faciliteter der skal til, for at træne indendørs golf. Protræner Kristian styrer træningen med hjælp fra Juniorudvalget og de enkelte juniorer selvtræner de øvelser de skal forbedre.

Nogle juniorerne deltager også på Asserbo vinter tour, de weekender der spilles der og for derved holdt golfspillet vedlige i løbet af vinteren. Den næste afdeling af AGC vinter tour spilles den 8. marts 2015 kl. 10.00.   

Asserbo Junior Vinter Tour 6 - 1. feb. 2015

Asserbo junior vintertour er i fuld sving her i starten af 2015 og den 6. afdeling blev spillet søndag den 1. februar 2015 kl. 10.00. En lille gruppe juniorer deltog i matchen og de trodsede vejr og vind og spillede en god runde golf. Vejret så lidt skidt ud i starten af matchen, men det gik faktisk hen og blev helt fint vejr for årstiden.

Næste afdeling af Asserbo junior vintertour AGC, spilles den søndag den 8. marts kl. 10:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden lørdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken Sebastian Friedrichsen Casper Gottlieb Frederik Rykind-Blarke

Asserbo Junior Vintertour 9. november 2014

Asserbo junior vintertour er godt i gang og den anden runde blev spillet den 9. november 2014, i et dejlig golfvejr. 8 friske juniorer havde valgt at deltage i matchen og de kunne opleve banen i en god stand, under de gode vejrforhold. Greens var meget våde i starten af matchen og det var svært at finde længden på chip og putts. Bolden flyver som bekendt ikke så langt i det kolde vejr og bolden triller ikke meget, så det er altid lidt sværere at spille på denne tid af året.

Næste afdeling af Asserbo junior vinter tour, spilles den søndag den 23. november kl. 10:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden lørdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk