Asserbo Mini Tour afslutning

Årets sidste juniorertræning var ved fredagstræningen den 23. oktober 2015, fra kl. 16 til 18.00. Juniorerne fra alle tre hold trænede i den periode, da det var blevet for mørkt at træne efter kl, 18, hvor det sidste hold plejede at træne. Under træningen var der først opvarmning og derefter blev der spillet rundgolf og untimate putting med hygge og grinen. 

Under træningen var der præmieoverrækkelse for Order of Merit på Asserbo Mini Tour, der har været spillet igennem hele sæsonen. Der var præmier til de tre juniorer der havde optjent flest Asserbo Dollars i løbet af året.

1. plads 2. plads 3. plads
Malthe Dear Jonas

Læs eventuelt mere om Asserbo Mini Tour og se Order of merit her

Asserbo Mini Tour 2. okt. 2015

Asserbo Mini Tour nåede til den 6. og sidste afdeling den 2. oktober i forbindelse med fredagens fællestræning. Det blev i et rigtig fint vejr i starten af oktober og de deltagende juniorer fik spillet 3 til 5 huller på Par 3 Banen.

Der har i løbet af golfsæsonen i 2015, deltaget 30 juniorer som har fordelt sig over 6 runder golf og de mange dygtige juniorer, har virkelig udviklet sig meget i løbet af 2015. Mange af juniorerne har selvtrænet en del imellem runderne og har derfor flyttet deres golfspil meget i år og er blev super dygtige. Asserbo Mini Tour er det først skridt på turneringsvejen, hvor vores juniorer får mulighed for at spille med i en golfturnering og udvikle sit golfspil, imod det næste niveau og de mange forskillige muligheder som golf kan byde på.

Order of merit 2015

Asserbo Mini Tour 5

Den 5. afdeling af  Asserbo Mini Tour blev  spillet den 11. september 2015  kl. 16-17.00, ved træningen for Mini-holdet. Den blev som altid afviklet på Par 3 banen, over 3-4 huller, som junioerne kan nå på 1 time. 

Selvom order of merit er ved at tage form, så er der jo en enkelt  afdeling af Mini tour tilbage i år, som spilles den 2. oktober kl. 16.00. Så husk at komme til den sidste Mini tour i golfsæsonen 2015.

Order of merit

Asserbo Mini Tour 1 - 8. maj 2015

Asserbo junior Mini Tour blev slået i gang fredag den 8. maj, for 2015 sæsonen og 12 friske juniorer deltog i matchen. Juniorerne træner normalt på Mini holdet mellem 16.00 og 16.50 om fredagen. Det betyder at der normalt er tid til at spille 3 huller på Par 3 banen og målet er at lave hvert hul på 6 slag, som giver to stableford point. Dvs. får en junior en 5'er giver det 3 point, en 4'er giver 4 point osv. Hvis det bliver en 7'er giver det 1 point og ved en score over en 7'er, samler man bolden op og går videre til næste hul. Stableford point systemet giver et bedre flow og hastighed på banen og det samme system bruges også på den store bane, når juniorerne kommer der ud og spiller.  

Den næste Asserbo Mini Tour 2 spilles den 19. juni kl. 16.00 – husk at komme i god tid (15 min før)

Se resultatet af Asserbo Mini Tour 1