Mini Supercup 2015

Mini Supercup er den årlige finale i Junior Distrikt Tour 4 (JDT 4) i U14 rækken, hvor de 8 bedste på Order of merit 2015, kvalificerer sig til at spille finalen mod nabo Distrikt 5. Distrikt 4 som AGC tilhører, er Nordsjælland, København, Bornholm og Distrikt 5 er Sydvestsjælland, Lolland, Falster, Møn.

Casper Gottlieb, Sebastian Gorski og Philip Nørgaard havde alle tre kvalificeret sig til finalen, der blev spillet i Greve Golf klub den 9-10. oktober 2015. Om fredagen spillede alle prøverunde på banen og derefter var der hygge og overnatning i Tune kursuscenter. Om lørdagen blev det så alvor med Greensome matcher om formiddagen og singler matcher om eftermiddagen - i bedste Ryder cup stil.

Distrikt 4 bragte sig foran i de 4 holdmatcher om formiddagen til stillingen 3-1 og vores drenge, og holdet havde et godt udgangspunkt før eftermiddagens singler. Philip kom ud i en hård match, og kom hurtig ned i starten af matchen og det lykkedes ikke at vende matchen for Philip og han måtte til sidst give efter på 15. hul. Caspers match var rimelig jævnbyrdig på for-9, men så sætter Casper turbo på, og vinder sin match 5/3 på 15. hul. Sebastian kommer hurtig 2 ned i starten af matchen, men får den vendt til all square efter 9 huller. Derefter kommer Sebastian 1 op, og matchen svinger lidt frem og tilbage og på tee stedet på hul 18, er Sebastian igen 1 op. Han vinder 18. hul, og vinder dermed matchen 2/0.

Distrikt 4 vinder årets Mini Supercup 2015 samlet, med point stillingen 7-5 og vores tre drenge kunne dermed tage guldmedaljerne med hjem til Asserbo – stort tillykke!

Junior Distrikts Tour U14 afslutning

JDT – Junior Distrikt Tour blev afsluttet den 20. september 2015, hvor sidste afdeling blev spillet i Frederikssund for Junior Distrikt 4 for U14. 9 friske juniorer fra Asserbo spillede med i matchen og den bedst placerede AGC’er blev Sebastian Gorski med en flot 6. plads.

Der var i alt 49 deltagere i JDT for U14 rækken i løbet af året og de 8 bedst placerede på Order of merit, kvalificerer sig til Mini Supercup finalen, der spilles i Greve GK den 9.-10. september 2015. Fra Asserbo kvalificerede Casper Gottlieb og Sebastian Gorski sig til finalen, der henholdsvis kom på et flot 3. og 5. plads samlet på Order of merit.

I JDT U19-rækken kvalificerede Lucas Johansen sig til Supercup finalen, der spilles i Vejen Golf klub i efterårsferien med en flot 5. plads på Order of merit.

Junior Distrikts Tour i AGC

Den 3. afdeling af JDT - Junior Distrikts Tour blev spillet i Asserbo søndag den 30. august 2015. De to første afdelinger blevet spillet i henholdsvis Gilleleje og Dragør, så nu var turen kommet til Asserbo, der skulle afholde den 3. JDT turnering i rækken. Der deltog 30 friske juniorer fra distrikt 4 som Asserbo tilhører og de spillede generelt godt under de gode spillebetingelser. Der var et super golfvejr med en behagelig temperatur og stort set vindstille. Asserbo havde 5 spillere med i matchen, som generelt spillede godt og holdt fanen høj for AGC. Specielt Casper Gottlieb spillede godt med en brutto score på 83 slag i denne slagsspilsturnering, hvilket rakte til en 3. plads.  Der var præmier til de 6 bedst placerede juniorer.

Plac. Navn Klub  Til Par Brutto
1 Frederik Sørensen Helsingør GK -7  85
2 Marcus Melberg Hillerød GK -6  89
3 Casper Gottlieb Asserbo GC  -6  83
4 Morris Allerup Københavns GK  -4  87 
5 Louise Dahl Værebro GK  -2  90
6 Sofus Lyck Dragør GK  -2  93 

Juniorer spiller JDT i Dragør

Asserbos dygtige juniorer spillede JDT U14 (Junior Distrikt Tour) i Dragør golf klub den 7. juni 2015, som var den 2. afdeling af fire der skal spilles i 2015. Endelig blev det sommer i Danmark og Dragør viste sig fra sin bedste side, på trods af lidt vind og de mange flyvemaksiner der passerer hen over banen. Banen er relativ kort med sine 5200 meter fra gul tee, men fairways er ret smalle og der er en del åer og velplacerede træer, der gør banen sværere end vores egen bane i Asserbo. Så det kræver, at man er præcis med sine tee-slag og man skal spille sig i position til det næste slag for at opnå en en god score.

8 friske juniorer fra Asserbo deltog i matchen og 4 juniorer kom ind i top 8, ud af de i alt 40 deltagende juniorer. Specielt skal fremhæves Sofus Friedrichsen med en 2. plads og Sebastian Gorski med en 5. plads, som begge var med i præmierne.