Junior Ryder Cup 2015

Junior Ryder Cup spilles traditionen tro i starten af efterårsferien og i år skulle matchen spilles hos vores gode venner i Helsingør Golf Klub. I sæson 2014, blevet matchen spillet hjemme i Asserbo og der vandt vores dygtige juniorer over Helsingør og pokalen har derfor overvintret i Asserbo.

Mandag den 12. oktober 2015, skulle spilles 12 matcher som var fordelt på 10 single matcher og 2 foursome matcher. Banen i Helsingør stod rigtig flot for årstiden og greens var rigtig flotte og samtidig meget hurtige, sammenlignet med greens i Asserbo. De 12 matcher var rimelig jævnbyrdige efter de første 9 huller, men derefter var det noget op ad bakke for Asserbo juniorer. Helsingørs juniorer var generelt noget skarpere på bag-9, måske i kraft af hjemmebane fordelen og deraf bedre kendskab til de hurtigere greens. Helsingør vandt matchen samlet 9,5 mod 2,5 point og pokalen overvintre dermed til sæson 2016 i Helsingør – tillykke med det!

Asserbo juniorer vinder Ryder Cup mod Helsingør den 13. okt. 2014

DSC07384a 47Asserbos bedste juniorer spillede den årlige Ryder Cup mod Helsingør, den 13. oktober 2014 og vandt den samlede match 7½ mod 4½. Der var 15 deltagere fra hver klub, der henholdsvis spillede foursomes og singler. Der var mange jævnbyrdige matcher, der blev spillet over mange huller før de blev afgjort. Men de mange træningstimer i AGC-JA regi og hjemmebanefordelen, gjorde nok den sidste forskel, til at Aserbos juniorer kunne løbe af med sejren. Det var super flot af vores dygtige juniorer, som leverede en rigtig god holdindsats. De juniorer der havde færdigspillet deres match, gik rundt med de sidste matcher på banen og gav deres støtte til at Asserbo fik det flotte resultat til slut, mod vores gode golfvenner fra Helsingør. Det vindende hold var: Jeppe, Joachim, Oliver, Stende, Viktor, August, Daniella, Philip P., Marius, Andreas E., Casper G., Sebastian G.

Se en film fra matchen på YouTube