AGC Juniorer vandt venskabsmatchen

AGC’s juniorer spillede Venskabsmatch i Asserbo lørdag den 5. september og det var den 3. og sidste match i år, mod vores to venskabsklubber Mølleåen og Furesø. Den første match blev spillet i Mølleåen GK i foråret, hvor Furesø løb af med den samlede sejr, tæt fulgt af Asserbo og Mølleåen. Den anden match blev spillet i Furesø GK i sommer, hvor Asserbo løb med sejren samlet, tæt fulgt af Furesø og Mølleåen. Derfor var det meget spændende før denne sidste match i Asserbo, hvor alle tre klubber havde mulighed for at løbe med sejren. Vejret i starten af matchen var rigtig dårligt med kraftigt regnvejr og kraftig blæst, som resulterede i at flere junirorer træk sig ud af matchen undervejs. Vi kan i AGC, godt brøste os af, at vi har nogle seje juniorer, der gennemførte matchen på trods af vejr og vind, samtidig med de spillede flot golf!

Det bestød af AGC’s juniorer snuppede den samlede sejr i årets venskabsmatch, med Furesø på 2. pladsen og Mølleåen på 3. pladsen. Det er 5. år i træk at Asserbo vinder venskabsmatchen samlet for året og den store pokal får igen lov at overvintre i Asserbo. Stort tillykke til vores dygtige juniorer!!!

Se Hall of fame for venskabsmatchen

Resultat 2. plads 4. plads 5. plads
A-Rækken Casper Gottlieb Daniella Rønn Gyoni Sofus Friedrichsen 
B-Rækken Mads Jensen    

Junior Venskabsmatch og Par 3 kant i Furesø

Søndag eftermiddag den 14. juni 2015 havde 17 juniorer fra AGC valgt at tage til Furesø golf klub og spille henholdsvis Venskabsmatch på den store bane og Par 3 kant på den lille bane. Venskabsmatchen er for juniorer med handicap 8 til 54 og Par 3 kant er for juniorer med gult kort og dem uden handicap. Det var lykkedes at lægge de to matcher samtidig og vores mange juniorer i forskellige aldre og niveauer, mødtes på Furesø’s fine træningsanlæg. Der deltog i alt 49 juniorer i de to matcher fra Asserbo, Furesø, Mølleåen og Ree GK. Efter matchen var der lasagne og sodavand i Furesøs flotte klubhus og præmieoverrækkelse. Asserbo snuppede 5 pokaler ud af 8 i venskabsmatchen og 3 pokaler ud af 6 i Par 3 Kant, så det var virkelig en flot præstation på udebane af vores dygtige juniorer. Furesø's computer med adgang til Golfbox brød sammen kort før præmieoverrækkelsen, så det blev ikke afgjort hvilken klub, der vandt Venskabsmatchen samlet. Det forventes dog at komme på plads en af dagene, og så får vi se om Asserbos juniorer har spillet godt nok til at tage den store pokal - igen.

Junior Venskabsmatch i Mølleåen 10. maj 2015

Junior venskabsmatchen startede op med første afdeling i venskabsklubben Mølleåen den 10. maj 2015 kl. 9.00. Asserbo mødte talstærkt op med 13 juniorer og manglende kun en junior i B-rækken for at stille et fuldt hold. Det var ikke det bedste golfvejr, med regn og senere kraftig vind, men det klarede vores juniorer uden problemer. 

Det blev et tæt løb om den store vandrepokal og den samlede pointscore fordelte sig med 15 point til Furesø, 14 point til Asserbo og 14 point til Mølleåen. Det betød at Furesø tog pokalen med hjem for første gang og de kan beholde den frem til næste venskabsmatch, der spilles i Furesø den 14. juni 2014. Så må vi se om Asserbo kan vinde den tilbage, som vi har gjort det så mange gange tidligere.