Junior Asserbo Mini Tour afslutning

Den sidste junior fællestræning var den 14. oktober 2016, fra kl. 16 til 18.00. Juniorerne fra alle tre hold trænede i denne periode, da det blev for mørkt at træne efter kl, 18, hvor det sidste hold plejede at træne. Under træningen var der først opvarmning og derefter blev der spillet rundgolf, hygget og efterfølgen var der kage og saftevand i restauranten og præmieoverrækkelse for Asserbo Mini tour. Gennem hele sommersæson har der været spillet flere afdelinger af Asserbo mini tour og der er blevet samlet Asserbo dollars ind til Order of Merit. Der var præmier til de tre juniorer der havde optjent flest Asserbo Dollars i løbet af året, uden handicap og de tre bedste juniorer med handicap. Mini Tour order of merit 2016

Junior Mini Tour hulspil i Simons Golf Club

Bianca, Malthe og Mads har året igennem spillet med i Distrikt 4's Mini Tour hulspils turnering. Der har deltaget 280 junior spillere fra klubberne i det nordlige Sjælland og Bornholm, og der har været spillet over 250 hulspilsmatcher inden finalen. Vores dygtige juniorer fik 2. pladsen i den indledende pulje og kvalificerede sig derfor til finalen, der blev spillet i Simons Golf Club den 2. oktober 2016. Finalen blev afviklet som en stableford match, hvor holdets samlede point sum, rakte til en flot 4. plads i matchen. Bianca, Malthe og Mads, fik endnu en stor golfoplevelse, ved at være med i en stor golfturnering og fik nogle flotte sølvmedaljer for puljesejren!

Junior Mini Tour 2 i AGC

Junior Mini Tour var nået til den anden runde fredag den 17. juni, som blev spillet på Par 3 banen i vanlig stil. Der var rigtig god tilslutning til fredagstræningen og 18 friske junioer deltog i Mini Tour'en. Alle juniorer nåede minimum at spille 3 huller og nogen nåede 4 huller på den afsatte time der blev spillet. Order of merit følger senere.

Se nogle billeder fra matchen