AGC Juniorer vinder Venskabsmatch

Junior Venskabsmatchen var kommet til den sidste og afgørende match, der som så ofte før, blev afsluttet i Mølleåens golfklub. Søndag den 28. august spillede Asserbos juniorer mod Furesøens og Mølleåens juniorer, i den gamle og traditionsrige Venskabsmatch. Efter de to første matcher i Furesø og Asserbo, lå Asserbo og Furesø meget tæt i den samlede stilling og Furesø førte med 2 point til Asserbo, med Mølleåen yderligere nogle point efter. Så der var virkelig spænding før denne afgørende match og alle de 10 tællende matcher i A- og B-rækken var helt afgørende for, hvem der skulle tage den store pokal med sig hjem.  

Junior venskabsmatch i AGC

Junior venskabsmatchen blev spillet lørdag den 18. juni 2016 i Asserbo Golf Club, sammen med vores gode venskabsklubber Mølleåen og Furesø Golf klub. 37 juniorer deltog i matchen  i A- og B-rækken, der blev spillet over henholdsvis 18 og 9 huller. Der blev spillet rigtig godt af mange juniorer og flere spillede bedre end handicap, der skulle til for at komme med i præmierækken. Asserbo plejer at tage sig af flere af de 8 pokaler der uddeles til Venskabsmatchen, men denne gang blev det kun til en enkelt pokal til Sebastian Gorski, der fik en flot 2. plads i a-Rækken. Det blev rigtig spændende og tæt løb omkring den samlede stilling, hvor Mølleåen fik 16 point og Asserbo og Furesø fik begge 22 point. Furesø GK vandt den første afdeling af Venskabsmatchen i Furesø og tog derfor den store pokal med hjem til Furesø igen. Der er to points forskel imellem AGC og Furesø, så det bliver også super spændende i den sidste match i Mølleåen, der spilles den 28. august 2016 

Junior Venskabsmatch i Furesø

Årets første junior venskabsmatch blev spillet i Furesø den 1. maj 2016 mellem AGC, Furesø og Mølleåen. Der var 25 friske juniorer med i matchen i A- og B-rækken, og de spillede Furesø's rigtig gode bane. Greens meget hurtige i forhold til Asserbos greens og det gjorde det rigtigt svært for vores junioer at finde hastigheden ved puttning.

Det lykkedes alligevel AGC's juniorer at tage 4 pokaler ud af 8 mulige og alle leverede generelt nogle fine resultater. Furesø vandt dagens match samlet, og fik den store venskabsmatch pokal, men tæt forfulgt af AGC's junioer, der kun var to point efter. Så der skal kæmpes for at få den tilbage ved den næste match, så vi kan vinde pokalen samlet, som vi har gjort det de sidste 5 år i træk.

Resultat 1. plads 2. plads 5. plads
A-rækken Frederik Rykind-Blarke   Laurits Nielsen
B-rækken Malthe Perk Mads Jensen