AGC Junior Vintertour 2

Den anden  AGC Junior vintertour blev spillet den 16. december 2017 i et super golfvejr for sæsonen. Banen er selvsagt stadig våd efter det regnfulde år 2017, men det kunne sagtens lade sig gøre at spille og få en god runde golf. 8 friske juniordrenge havde valgt at spille med på vintertouren og de spillede alle med det gode AGC humør, der er kendetegnende for vores dygtige juniorer.

Junior vintertouren er en rigtig god måde at få trænet golfspillet i løbet af vinteren og samtidig møde golfvennerne. Det giver også mulighed for at lave nye golfaftaler med de andre juniorer og derved få spillet noget mere golf i løbet af vinterhalvåret og være helt skarp til sæsonstart i april 2018.

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-rækken Casper Gottlieb Sebastian Gorski Kasha "Dear" Photin
B-rækken Sebastian Molin Andreas Jensen  

Den næste junior vintertour 3 bliver spillet den 6. januar 2018 - første start ca. kl. 10.

Junior vintertour 2016-17

Asserbo junior vintertour blev spillet søndag den 29. januar 2017 kl. 10 og det var den 4. afdling af de i alt 6 afdelinger der spilles på Vintertourern i vinteren 2016-17. Det har været muligt at spille alle fire afdeling, uden problemer med vejret og det gjalt også dagens match, hvor vejret var helt perfekt til vintergolf, uden nogen særlig vind og temperaturen var omkring frysepunktet.

De friske juniorer der har deltaget i vintertouren, har fået trænet deres golf igennem vinteren og mødtes med deres gode golfvenner. Der er som altid en god hyggesnak efter golfrunden i klubhuset, hvor Tom har været så flot, at sørge for sodavand til juniorerne. Det kan være noget tilfældig med det korte spil omkring greens, da bolden kan springe ret tifældigt på den hårde frosne jord. Men det lange spil er meget tæt på at være som det er om sommeren og det kan godt bruges som en god golf træning om vinteren. 

Det skal fremhæves fra matchen, at Casper Gottlieb gik sin bedste runde golf på  Asserbos vinterbane, med 67 slag brutto eller 63 slag netto, med 9 birdies på scorekortet.

Resultat 1. plads 2. plads 3.plads
A-Rækken Casper Gottlieb Sofus Friedrichsen  Daniella Rønn Gyoni

Den næste afdeling af vintertourern spilles i vinterferien i uge 7 den 19. februar 2017 kl. 10 - tilmelding i Golfbox

Junior vintertour 1

Vinteren har for alvor sat ind i Danmark og i Asserbo Golf Club og søndag den 13. november bød på frostvejr, men samtidig et højt og klart vejr med sol og begrænset vind. 10 juniorer deltog i den første Junior vintertour i Elite- og A-rækken og spillede de  18 huller i en god stemning, som Asserbos juniorer er så gode til og er kendt for, uden for klubben. Flere juniorer blev noget overraskede over det hårde underlag, som betød at bolden sprang noget tilfældigt når den landede. Chip og putning var også ret svært og tilfældigt, men sådan er det jo at spille vintergolf og det er nogenlunde ens forhold for alle spillere.