Junior klubmesterskab 2017

Juniorklubmesterskabet for drenge og piger blev spillet lørdag og søndag den 23.-24. september 2017, hvor juniorerne spillede 1 x 18 huller begge dage. Der var 9 deltagere i drengerækken, hvor de 6 bedst placerede gik videre til 2. runde om søndagen og så var der 1 deltager i pigerækken.

Efter første runde lagde August og Sebastian F. sig flot i spidsen af turneringen, med hver en runde i 71 slag og der var lagt op til en spændende 2. runde om søndagen. I anden runde kom August rigtig godt fra start og spillede for-9 to under par og var derved 4 slag foran Sebastian F. På bag-9 kom Sebastian F. rigtig flot igen og efter 15. hul var matchen helt lige mellem de to førenden drenge. De næste par huller svingede lidt frem og tilbage og op ad 18. hul er matchen igen lige, hvor August så trak det længest strå med en flot birdie og derved blev juniorklubmester i Asserbo Golf Club 2017 - Stort tillykke til August!

I pigerækken måtte Daniella spille alene og uden nogen modstand, men Daniella spillede to flotte runder golf og blev derved juniorklubmester i Asserbo Golf Club 2017  - Stort tillykke til Daniella!

Pos Spiller - Drengerækken  Til Par  1. R 2. R 
1 August Sidal Svendsen  -1  71 72 
2 Sebastian Friedrichsen  +1  71 74 
3 Sebastian Gorski  +8  77  75
4 Casper Gottlieb  +11  82  73
5 Sofus Friedrichsen  +16  77  83
6 Casper Clasen  +17  76  85
 Pos  Spiller - Pigerække  Til par  1. R  2. R
1 Daniella Rønn Gyoni  +14  80  78

DGU Elite tour i AGC

DGU Elite tour for drenge, afviklede 3. afdeling i Asserbo den 5. og 6. august 2017. Turneringen er for drenge op til 18 år, med et max. handicap på  6 og spilles som en slagspil brutto match. (fra scratch) De to første runder blev spillet lørdag den 5. august og derefter var der et cut, hvor de bedste 36 deltagere gik videre til søndagens finalerunde. 

Asserbo deltog med hele 7 spillere i matchen og alle AGC drengene spillede godt og holdt fanen højt for hjemmeklubben. Cut'et efter 2 runder endte på +13 slag, der blev klaret af Sebastian F, Casper G., August og Sofus. 

Sebastian Friedrichsen gjorde sig særlig flot bemærket, ved at spille de to første runder i banens par og lå derfor på en flot 3. plads, før finale runden gik igang om søndagen. På finale dagen viste Sebastian, at han var den bedste over 3 runders golf, ved at leverer en super flot runde i 71 slag og vandt dermed DGU Elite tour 3 - Tillykke Sebastian!

Se leaderboard for turneringen her

DJGA Greve Junior open 2017

Den 23. april 2017 blev DJGA Greve Junior open 2017 spillet, der er en rangliste turnering for de øvede juniorer. Rangliste turneringen blev spillet som en slagspil brutto match, over 2 x 18 hullers runder. Vejret var koldt og meget blæsende, hvor vinden var omkring 10-12 meter pr. sek, der gjorde  betingelserne rigitig svære for vores juniorer. Greve golfklub er en helt åben bane, der er meget flad, sammenlignet med Asserbo. Det gjorde at vinden virkelig var i spil på alle slag og bolden havde svært ved at ligge stille på green. 6 juniorer fra Asserbo havde valgt at spille med i turneringen, som var Philip N., Lucas S., Sofus F., Sebastian F., August S. og Casper G. Alle 6 juniorer spillede godt i turneringen og Sebastian Freidrichsen gjorde det særlig godt, ved at vinde U16 rækken med to runder i 72 og 69 slag.  Det var fantastisk flot spillet af Sebastian, under de ret svære betingelser med den meget kraftige vind. Stort tillykke til Sebastian!