Venskabsmatch 2017

Den sidste Venskabsmatch af de 3 matcher i 2017, blev afholdt i Asserbo Golf Club den 30. september 2017. De to tidligere matcher der blev afholdt i Mølleåen GK og i Furesø GK, blev vundet samlet af henholdsvis Asserbo og Furesø, så der var lagt op til spænding før den sidste match i AGC. Derudover har Asserbos juniorer vundet Venskabsmatchen samlet de sidste 6 år i træk, så forventningerne var naturligvis sat højt fra start!

Der var næsten fuldt hold fra alle 3 klubber i A- og B-rækken, der er for juniorer fra hcp. 8 til hcp. 54, hvor A-rækken er fra hcp. 8 til 36. Det var et fint golfvejr uden regn, men der var en kraftig vind, der påvirkende spillet i nogen grad, som også kunne ses på scores der var mere moderate end normalt i Venskabsmatchen.

Asserbos juniorer var desværre ikke så godt kørende i den kraftige vind, som de ellers har været de sidste 6 år i Venskabsmatch og måtte se sig slået med en rimelig stor margin af Furesø GK, der vinder Venskabsmatchen samlet for 2017 - tillykke til Furesø!

Det blev dog til nogle pokaler i den individuelle stablefordmatch der også spilles på dagen. I A-rækken fik Gustav Lehrmann en 5. plads og i B-rækken fik Andreas Lerager Jensen en 3-plads og Kasper Verdelin en flot 1.plads - et stort tillykke til de 3 AGC drenge.

Den store Venskabsmatch pokal får så lov til at overvintre i Furesø Golfklub for første gang, men det bliver der lavet om på til næste år, hvor den selvfølgelig skal hjem til Asserbo igen!