Sofus vinder DGU Junior Cup landsfinalen

DGU Junior Cup landsfinalen blev spillet i Birkemose Golf Klub den 11. juli 2018 og Sofus Friedrichsen havde kvalificeret sig til finalen, ved at vinde landsdelsfinalen for 13 årige i Skovbo Golf Klub, tidligere på året.

Birkemose Golf Club er en svær bane, som bare er blevet endnu sværere i denne tørke periode, der har været i Danmark de sidste to måneder. Det lod Sofus sig dog ikke slå ud af, men spillede bare efter forholdene, som var ens for alle spillerne der deltog i finalen. Det resulterede i endnu en flot sejr til Sofus og endnu en flot pokal til samlingen. 

Sofus er inde i en rigtig god periode med golfen, hvor han virkelig har opnået mange flotte resultater i sommerperioden. Det er super  fedt for Sofus, at de mange træningstimer bære frugt og de mange flotte resultater kommer i turneringerne - stort tillykke til Sofus!!!!!

Asserbo Wilson Staff Junior Cup 2018

Asserbo Wilson Staff Junior Cup 2018, blevet traditionen tro spillet lige i starten af sommerferien den 9. juli 2018. Vores rigtig gode sponsor, var for 4. år i træk Wilson Staff, der gør det muligt at afvikle Asserbos gamle traditionsrige junior cup rangliste turnering. 70 deltagere gennemførte de to 18 hullers runder, på en noget anderledes bane i Asserbo, end de tidligere år. Da det stort set ikke havde regnet i 2 måneder i Asserbo, har banen muligvis aldrig været mere udtørret, hvor greens ligger som nogle små oaser midt i det helt udtørrede landskab. På trods af den lange periode uden regn, havde Asserbos dygtige greenkeepere formået at få sat en spilbar bane op, der fik ros af flere spillere under omstændighederne. Det var svære betingelser igennem matchen, da bolden ofte sprang tilfældigt på det tørre underlag og samtidig var der en kraftig klassiske vestenvind, som fik godt fat i bolden på hul 3, 8 og specielt hul 16.

29cb7e23 67ea 45a1 a45c 0209e43736ea. SR970300

Wilson staff kom i vanlig stil med flotte præmier til turneringen og derudover var der sat et lækkert golfsæt på højkant, hvis der blev lavet en hole in one på hul 11.

Casper Gottlieb vinder Cobra Puma Junior Cup

Cobra Puma Junior Cup i Hillerød, blev afviklet den 6. juli 2018, der er en populær turnering blandt Asserbos juniorer. Der deltog 8 juniorer i de 3 drengerækker, Ynglinge rækken, U16 rækken og U14 rækken.

Casper Gottlieb fik en flot 1. plads I U16 rækken, der blev spillet over to runder golf, hvor Casper opnåede en score på 73 slag i 1. runde og 75 slag i 2. runde.

Sofus Friedrichsen fik en flot 3. plads I U14 rækken, der blev spillet over en runde golf, hvor Sofus opnåede en score på 76 slag. 

I ynglinge rækken deltog 6 juniorer og de bedste placerede blev Andreas Stendevad på en 7. plads og August Sidal Svendsen på en 15. plads. Derudover deltog Philip Nørgaard, Lucas Skindersø, Casper Clasen og Frederik Rykind Blarke.

Junior sommerlejr 2018

Junior sommerlejren 2018 blev traditionen tro afholdt i Araslöv i Sverige, tæt ved Kristianstad. Sommerlejren har i mange år skiftevis været afholdt i Asserbo og i Sverige. Der deltog 15 friske juniorer og 5 næste lige så friske voksne og alle boede i det store hus der ligger på banen, som vi har boet i mange gange. Araslöv Golf Resort i Sverige er et dejligt stort golfanlæg med to baner og rigtig gode træningsfaciliteter. Banerne er skiftevis skovbane og parkbane, som åbner helt op, hvor vinden rigtig kommer i spil. Der er små hyggelige søer, som kan indeholde mange golfbolde på afveje. Banerne hedder Nord- og Sydbanen, der består af 4 gode golfsløjfer.

YouTube video med Sommerlejr 2018

IMG 5468

 

DJGA Greve Junior open 2018

Junior rangliste turneringen, DJGA Greve Junior Open blev afviklet søndag den 22. april 2018, i et super fint golfvejr for årstiden. Turneringen blev spillet som slagspil scratch over 2 runder af 18 huller, med en kort frokostpause ind imellem. Fire juniorer fra AGC havde valgt at deltage i turneringen og de kom godt fra start i golfsæsonen 2018, med flotte resultater. 

IMG 25921

U14 Drenge:

I U14 rækken for drenge spillede Sofus Friedrichsen med og han leverede to flotte runder i 79 og 82 slag, som udløste en flot 1. plads i rækken - tillykke til Sofus.

U16 Drenge:

I U16 rækken for drenge spillede Casper Gottlieb med og han leverede to flotte runder i 76 og 75 slag, som udløste en flot 2. plads i rækken - tillykke til Casper. 

U19 Drenge:

I U19 rækken for drenge, spillede Lucas Skindersø i 82 og 80 slag og Casper Clasen i 83 og 84 slag, der udløste en 24. og en 30, plads. Der deltager fleste juniorer i U19 rækken og der spilles fra hvid tee, så det var rigtig godt spillet af Lucas og Casper C. og en god start på sæson 2018. 

 

IMG 3805 IMG 3786
IMG 3807 IMG 3810

Junior opstartsmøde 2018

Det årlige junior opstartsmøde blev afholdt den 7. april, i  klubbens hyggelige restaurant hos Tom og Julie. Opstartsmødet markerer at, nu starter sæsonen 2018 og dermed starter juniortræninen også, på de velkendte tirsdage og fredage. Se eventuelt mere om træningen her.

Der var et flot fremmøde af spillere og forældre til opstartsmødet og af hensyn til pladsen i restauranten, blev mødet afholdet af to omgange. Det første møde var for øvede juniorer og turneringspillere og det andet møde var for de nyere og let øvede juniorer, der alle fik noget af den samme information og noget informationen var forskellig, grundet juniorerne er forskellige steder i deres udvikling og alder. 

Træning i 2018

På mødet fortalte Oliver om hvordan træningen bliver afviklet i 2018 og hvordan holdene bliver opdelt. I år bliver der om fredagen reduceret fra 3 hold til 2 hold, hvor hvert hold bliver lidt større end sidste år. Det bliver delt op i grupper med hver sin hjælpetræner og juniorerne skal igennem forskellige stationer under træningen. Der kan f.eks. være en station med teknisk træning hos Oliver, en 2. station med indspilstræning hos en hjælpetræner og en 3. station med putt hos en anden hjælpetræner. Juniorerne skal træne en planlagt tidsperiode ved hver station og derefter roterer junioerne til næste stationen, osv. Træningstiden bliver også forlænget, så et træningspas varer i 1,5 time. Holdene er fordelt og kan ses her.

Asserbo Junior Tour 1

Så fik vi afviklet 1. runde af Asserbo Junior Tour, i temperaturer der ikke lige hører påsken til. Vi fik sendt boldene afsted før tid, da juniorerne gerne ville i gang med golfrunden, for at holde varmen. Der blev spillet flot golf fra alle sider og vi fik sluttet af med en dejlig varm kop chokolade hos Tom og Julie.Vi håber på snarligt forbedret forårsvejr, med sol og varme, så vi kan få åbnet sommergreens og tage rigtig hul på sommersæsonen.

A-Rækken (18 huller  - hcp +8,0-36)

  1. Sebastian Gorski 40p - 71 slag
  2. Casper Gottlieb 39p - 71 slag
  3. Frederik Rykind-Blarke 36p - 77 slag

B-Rækken (7 huller – hcp 37-54)

  1. Sebastian Molin 17p
  2. Sille Meilstrup Nielsen13p
  3. Emma Victoria Hesselbech Gorski 13p

V-Rækken

  1. August Sidal Svendsen 73 slag

Næste afdeling af Asserbo Junior Tour spilles på lørdag den 7. april kl 10:00. - Husk: Der er også opstartsmøde i klubstuen hhv. kl 9:00 og kl 10:00