Velkommen til MandagsGolf.

 

Mandagsgolf

Så er sæsonen 2018 ved at nærme sig med hastige skridt. Fuglene kvidrer, græsset er grønt og solen skinner - nåhhh ja ikke endnu, men det kommer forhåbentlig. Alt dette betyder, at vi skal have golfkøllerne frem, booke en træningslektion hos Kristian og sidst men ikke mindst møde op til Mandags Golf.

Igen i år mødes vi i gården hver Mandag kl. 17.30.(Første gang d. 23.4.2018) Her deler vi os op i nye og lettere øvet golfere, og går herefter på henholds vis Par-3 banen og på for-9. Alle hold får tildelt en holdkaptajn. En holdkaptajn er en øvet golfer fra AGC. Holdkaptajnen vil hjælpe og guide de nye og lettere øvet golfere ind i spillets mange facetter, regler og etikette. Når vi er færdig med runden, er der naturligvis præmieuddeling og hygge. Og skulle man have lyst, så vil der naturligvis også være mulighed for at nyde et måltid mad i restauranten.

Pris er fortsat = 30 kr.

Det vil være en stor hjælp hvis du tilmelder dig på listerne i udhængsskabet i porten. 

Enkelte mandage vil der også være "Underholdning" efter endt spil. "Underholdning" som f.eks. kan være information fra vores Pro, AGC's historie ved vores Formand Peter Fredgaard, "Mit liv som professionel golfer" ved tidligere pro John Nielsen, besøg på Greenkeeper gården og mange andre interessante golf relaterede emner.

Igen i år vil der være målrettet Regelundervisning. Hver mandag vil der være en form for undervisning ved Ernst Lund

Vi håber, at vi igen ser mange nye og "gamle" ansigter.

Sidste MandagsGolf er midt september 2018. Vi starter op igen 29.4.19

Mange glade golfhilsner

Charlotte Malling & Co

MandagsGolf

Så er sæsonen 2016 ved at nærme sig med hastige skridt. Fuglene kvidrer, græsset er grønt og solen skinner....en gang imellem :-). Alt dette betyder, at vi skal have golfkøllerne frem, booke en træningslektion hos Kristian og sidst men ikke mindst møde op til MandagsGolf

Igen i år mødes vi i gården hver Mandag kl 17.30.(ørste gang d. 11.4.16) Her deler vi os op i nye og lettere øvet golfere, og går herefter på hhv Par-3 banen og på for-9. Alle hold får tildelt en holdkaptajn. En holdkaptajn er en øvet golfer fra AGC. Holdkaptajnen vil hjælpe og guide de nye og lettere øvet golfere ind i spillets mange facetter, regler og etikette. Når vi er færdig med runden, er der naturligvis præmieuddeling og hygge. Og skulle man have lyst, så vil der naturligvis også være mulighed for at nyde et måltid mad i restauranten.

Pris er fortsat = 30 kr

Enkelte mandage vil der også være "Underholdning" efter endt spil. "Underholdning" som kan være information fra vores Pro, AGC's historie ved vores Formand William Grahn, "Mit liv som professionel golfer" ved tidligere pro John Nielsen, besøg på Greenkeeper gården og mange andre interessante golf relaterede emner.

I år vil der som noget nyt være Regelundervisning HVER DEN FØRSTE ONSDAG I MÅNEDEN. Hver den første onsdag i måneden kl 19.00 (efter fælles træning) vil vi have målrettet regelundervisning. Undervisning som er nødvendig i forbindelse med erhvervelsen af Det Grønne Kort.

Vi håber, at vi igen ser mange nye og "gamle" ansigter.

Mange glade golfhilsner

Charlotte Malling og Co

TirsdagsMatch

Så blev sidste TirsdagsMatch for i år afholdt. 34 spillere mødte op og 9 trofaste hjælpere. Der var lagt op til en hyggelig aften. Vi nåede at spille 7 huller på stor bane og 6 huller på par 3-banen (+ lidt banevandring på stor bane) inden mørket kom. Herefter havde Rikke lavet dejlig mad. Efter maden var der præmier til ALLE. Sådan slutter en TirsdagsMatch nemlig :-)altalt

Jeg takker endnu engang alle for en super hyggelig sæson og jeg glæder mig allerede til næste år. Vi ses midt april 2015.  Og naturligvis på banen resten af året :-) Desuden vil jeg endnu engang sige 1000 tak for de dejlige vin. Dem vil jeg nyde på de laaaaange møøøøørke tirsdage der kommer nu. :-)                                                                                           

Mange glade hilsner Charlotte

TirsdagsMatch

Kære Alle TirsdagsMatch'ere

Nu er sommeren ved at gå på hæld og de lange lyse aftener bliver kortere. Det betyder dog ikke, at vi ikke længere spiller golf.....Det gør vi jo hele året.....Men hvis vi skal nå ind alle sammen inden det bliver mørkt, så spiller vi fra nu af fra 38 tee (sort tee).

Dette betyder, at I alle skal være opmærksommme når I printer scorekort. Der skal ikke blot printes, men også koorigeres til at spille fra tee 38 (sort tee). Har I problemer med dette, vil Peer, Christa og alle de andre hjælpere selvfølgelig være jer behjælpelig.alt

På tirsdag d. 12.8 vil der endvidere være fremvisning af shoppens aktuelle super tilbud. Nemlig et Wilson Staff sæt til en super  pris. Thomas Gorski vil kl ca 17.00 fortælle om dette tilbud.

TirsdagsMatch slutter d. 16.9. Hvormange huller vi når at spille denne dag, vides endnu ikke. Men en ting er sikkert: Vi skal alle sammen spise sammen efter endt spil. Dette er naturligvis for egen regning, men mon ikke vi får Rikke til at lave et super tilbud og noget lækkert mad. Husk at melde jer til denne aften så tidligt som muligt. Og vigtigst af alt: Der vil være masser af præmier.

Mange kærlige hilsner Charlotte og alle de andre :-)

"Underholdning" efter TirsdagsMatch

D. 24.6      Regealtlundervisning v. Gerd Stafanger

D. 1.7       Foredrag ved John Nielsen (tidligere pro)
D. 8.7       
D. 15.7      Magnetarmbånd
D. 22.7      Besøg i shoppen v Kristian

D. 29.7      Regelundervisning v. Gerd Stafanger
D. 5.8        ?
D. 12.8      og   D. 19.8  Charlotte har ferie(men der spilles stadig)

D. 26.8      Regelundervisning v. Gerd Stafanger
D. 2.9        og    D. 9.9    ?            
D. 16.9      Afslutning

"Underholdningen" foregår efter der er spillet hhv på par-3 banen og for-9. Kl ca 20.15.

TirsdagsMatch er nu blevet til MandagsGolf

Så er sæson 2015 ved at nærme sig. Og mange ting er som de plejer. Men der sker også nye ting. For det første har vi rykket TirsdagsMatch til om mandagen = MandagsGolf. Ved at gøre dette, er vi "alene" i AGC. Regionsmatch og juniorer forbliver om tirsdagen. Tidspunkter og pris forbliver det sammme. Så vi mødes derfor igen senest kl 17.30 i matchkontor og prisen = 30 kr.

I matchkontoreret vil I blive mødt af frivillige som vil hjælpe med at udfylde scorekort og tage imod betaling :-). Derefter går vi ud i grupper på hhv par-3 banen og for-9. På for-9 vil der, i år, hver gang spilles fra tee 38 (sort tee). 

Om muligt vil der være 1 holdkaptajn med på alle hold.(Par-3 banen bliver prioriteret højest ved fordeling af holdkaptajner) Denne holdkaptajn, som er en erfaren golfspiller, vil undervise i golfregler, golfetikette og give gode fifs til golfspillet. Den reelle undervisning sørger vores Pro dog for.

I år vil der fortsat være "underholdning" efter spillet. Nogle gange vil det være aktuelt for alle spillere og nogle gange vil det være mest aktuelt for nyere golfere. Og der vil fortsat være undervisning i golfregler minimum 1 gang om måneden.

Vi håber på igen i år, at se rigtige mange golfere, nye som gamle begyndere. Og vi glæder os til rigtige mange sjove timer sammen. Både på banen og bagefter ved hul 19.

På alle hjælperne vegne og med glade golfhilsner. Charlotte Malling

TirsdagsMatch

alt

TirsdagsMatch slutter d. 16.9. Hvormange huller vi når at spille denne dag, vides endnu ikke. Men en ting er sikkert: Vi skal alle sammen spise sammen efter endt spil. Dette er naturligvis for egen regning, men mon ikke vi får Rikke til at lave et super tilbud og noget lækkert mad. Husk at melde jer til denne aften så tidligt som muligt. Og vigtigst af alt: 

Der vil være masser af præmier.

Mange kærlige hilsner Charlotte og alle de andre :-)

 

 

TirsdagsMatch

alt


Endnu en skøn TirsdagsMatch blev afholdt. Vi startede med lidt Regelundervisning ved Gerd Stafanger og derefter begav 6 4-bolde sig ud på for-9 og 1 bold på par 3 banen. Alle havde naturligvis en frivillig holdkaptajn med. Således bliver alle regler og etikette lært "on the spot". Både med sjov og alvor :-). Og som billedet viser, så møder man altid sjove udfordringer ved golf. Det skal siges, at Eric kom fint ud af denne udfordring.

Jeg holder ferie de næste 3 uger, men alle de andre holdkaptajner og frivillige er naturligvis til stede, så TirsdagsMatch fortsætter som vanligt. Vi stopper først d. 16.9. Fortsat god sommer og golf til alle

Mange golfhilsner Charlotte

 

 

"Underholdning" efter TirsdagsMatch 2014

"Underholdning" efter TirsdagsMatch 2014

                                           

D. 24.6                    Regelundervisning v. Gerd Stafanger

                  

D. 1.7                                   Foredrag ved John Nielsen (tidligere

                                            pro)

D. 8.7                                  1. hjælp ved Charlotte                                   

D. 15.7                                 Magnetarmbånd

D. 22.7                                Besøg i shoppen v Kristian

D. 29.7                    Regelundervisning v. Gerd Stafanger

 

D. 5.8                                 

D. 12.8                                 Ferie

D. 19.8                                 Ferie

D. 26.8                    Regelundervisning v. Gerd Stafanger

D. 2.9                                 

D. 9.9

D. 16.9                                 Afslutning