Peter Christian Rasmussen
Billede kommer
Jim Bergholt
Revisor

Velkommen til AGC Herreklub.

Indmelding:
Tilmelding til Herreklubben  sker via Golfboks:
Klubturnering/ Herreklubben sæson 2024
Optagelsesbetingelse: Alle herrer, fyldt 21 år,  –  op til handicap 54 kan spille med.
Kontingent for 2024 er 300 kr.

Turneringer og matcher:
Herreklubben spiller torsdag formiddag 8.30 til og med 10.30 og eftermiddag kl. 15.45 til 16.07.
I lige uger startes der fra hul 10 og i ulige uger fra hul 1.
For formiddagsspil kl. 8.30 til 10.30 kræves det, at du melder dig til i den pågældende torsdags match via golfboks senest tirsdag kl. 12.00.
Det bliver muligt og ønske en tidlig start eller sen start. Sen start er fra ca. 09.40 og frem, og du kan fortælle hvem du kører i Buggi med, ellers beslutter matchlederen det. Du kan ikke bede om at spille med en navn givet medspiller.
Spil om eftermiddagen, bookes direkte på disse til Herreklubben reserverede tider 1545+1552+1600+1607 i golfboks. Ikke bookede eftermiddags tider frigives allerede tirsdag  kl. 16.00 af AGC. Også her er tilmeldingsfristen tirsdag kl. 12.00
Herreklubben overfører dig til dagens match og du får hermed en starttid mellem 1545 og 1607. Eftermiddagstider starter altid fra hul 1.
Startliste oprettes herefter i golfboks og udsendes med scoreindtastningskode.

Fra 1. september forskydes eftermiddags tiderne så det stadigt er muligt at spille alle 18 huller i dagslys

Inddeling i række A, B og C spillere. A: Ræk +8-19,9, B: Ræk 20- 25,9 og C: Ræk 26-54

Der spilles hver torsdag om præmie i alle rækker.
Præmieoverrækkelse i forbindelse med MÅNEDSMATCH, med gunstart første torsdag i hver måned.
NYT, NYT: Som eftermiddagsspiller vil det være muligt og tilmelde sig fællesspisning til disse Månedsmatcher, og herefter gå ud og spille sin torsdagsmatch.
Pointsystem: Vi vil køre med Golfboks Order of Merit.
Vi spiller omkring 27 matcher i sæsonen.
Hertil kommer Åben Herredag d. 21 juni, samt Årets match, som er alle Damer mod alle Herrer i AGC. Begge matcher med egen tilmelding.

Hole in One på herredagene:  Sponsor Herreklubben

Herreklubbens Sponsorer:

Vedtægter for Herreklubben
Vedtægter For Herreklubben I AGC

Herreklubbens Nyheder:
Vores Herreklub sang
AGC Herreklub sang

Spilleplan 2024:Matchplan 2024 Forslag3
Matchplan, PT kun klar til torsdag d. 6 juni

Nyhedsbreve 2024

Forårsbrev 2024 Asserbo Herreklub
NYHEDSBREV 1 APRIL 2024.