Introduktionsudvalget

Introduktionsudvalget er under ombygning 🙂
Kontakt shop eller sekretariat for information eller læs mere om muligheder og tilbud til nye golfspillere her *klik*

Formål:
Introudvalgets målgruppe er de helt nye golfspillere, som er tilknyttet klubbens Introduktionsforløb.
Udvalget har følgende formål:
i) Gennem guidede runder på Lille og Stor bane, at formidle golfreglerne, god etikette, og basal slagteknik (tæt koordineret med klubbens pro’er), med henblik på opnåelse af lokalt ”Kørekort”.
ii) Sikre at de nye spillere oplever AGC, som ”nok den hyggeligste klub i Danmark” (og dermed forbliver medlemmer af AGC).

Hvad kan andre hjælpe med ?
Alle AGC’ere kan bidrage til formålsbeskrivelsens pkt ii) ved at udvise forståelse og tålmodighed ved spillernes (første) selvstændige runder på Stor Bane, ved at være imødekommende overalt i AGC, når du træffer de nye spillere, og evt ved at medtage dem i en privat runde.

Hvem henvender man sig til om f.eks. forslag?
Gode idéer og nye forslag må meget gerne stiles til et af udvalgets medlemmer (koordinater findes her på siden under ”Vi hjælper dig”).

Hvis man vil være Ambassadør
Introudvalget assisteres af ca. 20 ambassadører, som afvikler Mandagsgolf fra april til september.
Antallet af ambassadører holdes på et niveau, så mødefrekvensen bliver tilstrækkelig høj til at spillerne bliver rimelig godt bekendt med ambassadørerne, og således ved, hvor de til enhver tid kan søge yderligere hjælp.
Ønsker man at tilbyde sig som Ambassadør (og kan afsætte et antal mandag aftener pr måned), så skriv til udvalgets formand.