Nyt fra Onsdagsturneringen

Som de fleste ved, så blev starten på Onsdagsmatcherne forsinket af Covid-19 restriktionerne, og vi måtte derfor i flere omgange udskyde den første runde.

Fra den 10. juni kom vi heldigvis godt i gang og nu har gennemført de første 5 runder – dog med begrænset deltagerantal og en del andre tiltag, der skal begrænse risikoen for at vi spreder smitte ved at være for tæt sammen.

Dette er gået rigtig godt, og vi har været knap 50 deltagere i hver af matcherne, der alle har været spillet på ca 2 timer. Kun en enkelt gang har vi måttet sige nej til at tage en spiller fra ventelisten med.

Alt i alt har vi indtil videre haft 76 glade AGC spillere på banen onsdag aften, og med velvillig assistance fra Excel-hajen Peter Tobler Petersen har vi nu fået lavet en ”Order of Merit”, som løbende vil blive opdateret og lagt på vores hjemmeside.

Den nye turneringsledelse har fået rigtig megen hjælp i opstarten (stor tak til alle, der her hjulpet os i gang) og vi føler, at vi er ved at have styr på såvel opsætning som afvikling af matcherne. Skulle der ske et kiks eller to, så må I bære over med os lidt endnu, for Golfbox er ikke helt ligetil at sætte sig ind i.

 

Flere deltagere fra 15. juli:

Efter at der nu er lukket op for, at vi kan samles i grupper på op til 100 deltagere, har vi valgt at hæve loftet for deltagerantallet fra og med onsdag den 15. juli. Samtidig har vi besluttet at udskyde fristen for tilmelding til kl. 12.00 om onsdagen for at give flere mulighed for at melde sig på matcherne.

Vi må dog fortsat holde fast i en del af vores Corona-regler for at vi kan passe godt på hinanden, når vi spiller Onsdagsmatcher, så du skal være opmærksom på følgende ændringer i forhold til tidligere:

  • Tilmelding kan kun ske online i Golfbox, og deltagergebyret på 30 kr. skal betales ved tilmelding
  • Holdene sættes af turneringsledelsen.
  • Turneringsledelsen udskriver scorekort, så det behøver du ikke at bekymre dig om selvJ
  • Mødetiden er kl. 17.30 foran det røde teested på 1. hul, hvor scorekort uddeles.
  • Præmier bliver overrakt i gården, og husk at det ikke er tilladt at kramme turneringslederenL
  • Håndtryk og High Fives bør stadig undgås under spillet, selvom det kan være svært i en holdmatch.
  • Hold afstand til medspillere og venner i gården og på driving range / putting green!

 

Matchprogram:

Vi vil fortsat prioritere turneringer med et stærkt socialt element for at få alle rystet godt sammen, og de efterfølgende matcher bliver derfor som følger:

15-jul                 Greensome

22-jul                 Fourball (bestball)

29-jul                 Stableford med holdscore (3 bedste scorer i hver bold)

05-aug              Scramble

12-aug              Foursome

19-aug              Fourball (bestball)

26-aug              Greensome

 

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

William Grahn

Leon Skinbjerg

Annette Gjerløv