Nu er det tre måneder siden Nicolaj Frandsen og Alexander Hansen rykkede ind i køkkenet i klubhuset og slog dørene op til restaurant Bødkergården og sikke tre måneder det har været.

Golfspillende medlemmer og gæster har sikret en travl hverdag og har løbende bidraget med feedback og input til de nye medlemmer af familien i Asserbo Golf Club.
Alexander og Nicolaj har justeret både menuer og priser, for at imødekommende golfspillende gæster og medlemmers ønsker om høj kvalitet, lav pris og en afslappet atmosfære.
Opgaven er ikke slut endnu og de to dygtige kokke fortsætter med at arbejde på at finpudse både de elegante a la carte-måltider og de uformelle favoritter.

I samarbejde med dame- herre- og seniorklubben, har restauranten udarbejdet gode tilbud til de respektive klubber-i-klubben og til resten af klubbens medlemmer og gæster er der 4 flaske-øl for 100 kr. og tilbud om dagens ret til 109 kr. i restauranten eller 99 kr. som ”take-away” – et tilbud, der også har været til glæde for den ikke-golfspillende del af lokalområdet, der også har opdaget den nye restaurant i golfklubben og har taget godt i mod det nye spisested.
Med deres umiddelbare energi, nærvær og store kærlighed til mad, har Nicolaj og Alexander sat stemningen helt i tråd med golfklubbens ambition om at være ”nok den hyggeligste” golfklub og de har fået sig en del madglade venner båden indenfor og udenfor golfklubben og Restaurant Bødkergården er blevet et populært valg for familier, venner og par, der ønsker en kulinarisk oplevelse i hyggelige omgivelser.