Sponsorer

Klubben har et rigtig godt lokalt netværk og er den største idrætsforening i Halsnæs kommune med over 1000 medlemmer.

Vi holder os synlige i lokalområdet og har et godt samarbejde med kommunen—blandt andet har vi været Årets Virksomhedscenter i 2014. Vi arbejder også tæt sammen med de lokale medier og virksomheder samt med turistorganisationerne i området.

I samarbejde med Dansk Golf Union arbejder vi målrettet på at give alle interesserede mulighed for selv at opleve golfsportens mange fortræffeligheder som både en sportslig og en social aktivitet i et enestående stykke natur, som vi passer godt på og gerne deler med alle natur– og friluftsinteresserede.
I 2018 vandt vi golfsportens miljøpris, blandt andet for vores evne og vilje til at formidle naturens rolle og betydning i området omkring golfbanen.

Golf kan dyrkes året rundt og skaber forbindelser og oplevelser på tværs af alder, køn og kondition, vores medlemmer er vidt forskellige, men alle grebet af den gode stemning i klubben og det sportslige fællesskab.

Vores dygtige medarbejdere er klar til at modtage gæster, medlemmer og sponsorer og vi hjælper gerne med at undersøge og opdage hvordan du kan få mest muligt ud af vores golfklub.

Kontakt Clubmanager Annie Christensen på
annie@agc.dk eller på
mobil 42110957 og hør
mere om dine muligheder i
Asserbo Golf Club

Sponsornetværket

I 2024 fortsætter vi succesen med vores sponsornetværk fra sidste år, hvor der spilles en række turneringer hen over sæsonen  – tre af dem sammen med Hornbæk og Gilleleje – og en afsluttende turnering i Halmstad, hvor spillerne med de bedste resultater, får turen betalt.

Om sponsorturneringerne i 2024:
Der spilles i alt seksrunder i årets sponsorturnering og den sidste runde spilles i Halmstad i september. Fireaf runderne tæller med i den samlede stilling.
Turen til Halmstad koster cirka 2400 kr. og de tre sponsorer med de bedste tre runder fra årets turneringsrække, får turen betalt (de øvrige afregner efterfølgende via faktura).
Beløbet inkluderer overnatning i dobbeltværelse, en runde golf fredag (og mulighed for at tilkøbe en runde lørdag), middag fredag aften og morgenmad lørdag morgen.
De point man får efter runden i Halmstad tæller dobbelt, så alt kan ende med at blive afgjort i Sverige 🙂

Kan man ikke selv deltage i en eller flere af de planlagte runder, kan man sende en afløser og afløserens score tæller med i sponsorens samlede resultat.
Point beregnes på følgende måde: Vinderen af runden får 100 point og resten af deltagerne får 100 point minus det antal point de er bagefter vinderen med.
Hvis vinderen af runden vinder med 38 stablefordpoint og nummer to har 36 stablefordpoint, får rundens nummer 1 100 point og nummer 2 får tildelt 98 point på sponsorranglisten og så videre…

Sponsorturnering 2024 stillingen efter 2. runde

Medlemskab af dette sponsornetværk koster 8.000 kr. for een person og 10.000 kr. for to.

Kontakt Clubmanager Annie Christensen på mail annie@agc.dk eller telefon 42 11 09 57 hvis du vil være med eller vide mere.

Aktivér dit sponsorat!

Vi hjælper dig gerne med at
aktivere dit sponsorat og så du får både eksponering, kontakt til din målgruppe og kunder i din butik.
Du kan for eksempel gøre som Ivan Fabos, der belønnede gode slag på sit golf-hul med den populære lille plastik-birdie.
Klubbens dygtige spillere hentede selv præmien hos Ivan, hvor de fik god lejlighed til at hilse på
hinanden og drøfte den flotte
præstation.

Som hulsponsor kan man have en løbende præmie til særlige præstationer på sit hul som Ivan Fabos,
eller man kan lave særlige aktiviteter i forbindelse med turneringer. Som særlig fantasifuld inspiration, kan nævnes VVS Krafts hul med bruser og toiletbræt, der vakte stor jubel til en af klubbens mere originale turneringer, men også en præmie til ”tættest flaget” eller ”længste drive” til klubturneringer kan give lidt ekstra opmærksomhed.