Onsdagsmatcherne

Onsdagsturneringen 2022 blev afsluttet på fornem vis med en scramble, hvor alle nåede ind i god behold inden solen gik ned.

Holdet med Marianne Søndergaard, Lars Birk Jensen, Leon Skinbjerg og William Grahn vandt sikkert matchen, da holdet som det eneste kom ind med 39 slag. Anden- og trediepladsen blev delt i 41 slag, hvor vi måtte helt ned på sidste hul for at finde slutstillingen. Her kom holdet med Jakob Justesen, Kim Nissen og Elsebeth Vingborg ind med en par på hul ni og fik dermed en andenplads, da holdet med Flemming Nielsen, Janne Hovgaard Andersen og Charlotte Hanson lavede en bogey og dermed endte på 3. pladsen.

Leon Skinbjerg cementerede med sejren sin førsteplads i årets Order of Merit, som han vandt med samlet 48 points efterfulgt af Kristian Høgh Jeppesen og Marianne Søndergaard på en delt andenplads med 42 points. Stort til lykke til Leon med den fornemme sejr.

Leon beviste også, at flid lønner sig, da han (igen) vandt pokalen som årets flittigste onsdagsspiller idet han kun havde misset en enkelt af de 18 matcher og dermed fik spillet med i 17 ud af de 18 matcher. Det havde ingen andre præsteret, og andenpladsen blev derfor delt mellem Charlotte Hansson, Bjarne Warming og Peter Jelstrup.

Sæsonafslutningen blev fejret med en herlig planksteak fra grillen og et væld af præmier, og da vejret holdt sig fint længe efter at det var blevet mørkt, fik vi sagt et fint tak for denne sæson.

Leon, Annie og jeg selv takkede af for denne gang, men vi glæder os allerede til næste sæson, når vi genoptager Onsdagsturneringen.

Vi ses den første onsdag i maj 2023..

 


Aftenens match blev igen afviklet i et forrygende sensommervejr med 29 deltagere i en stableford hvor alle spillede fra rød tee.

Dette var nok ekstra krævende for de fleste herrer, men ikke for herrerækkens vinder, Chris Thyrring, som vandt suverænt med 23 stableford points – efterfulgt af Lars Birk Jensen på 2. pladsen, Leon Skinbjerg på 3. pladsen og Kim Nissen på 4. pladsen – alle med 19 points.

Damerækken blev vundet af Annie Sonne – også med 23 points, efterfulgt af Janne Hovgaard Andersen med 22 points, Marianne Søndergaard med 19 points og Marianne Mølleskov La Cour med 18 points på 4. pladsen.

I slutspillet om årets Order of Merit, er det nu kun Leon og Kristian Høgh Jeppesen, der kan nå at vinde pokalen. Leon fører med 2 points foran Kristian, så alt kan stadig ske i vores sidste match den 31. august. Marianne Søndergaard ligger efter en meget flot sæson på 3. pladsen med 37 points, men uden chance for at nå op foran Leon og Kristian.

Som tidligere skrevet, vil Tom og Julie servere en lækker grillbuffet til 125 kr. inden præmieoverrækkelsen.

Husk at du kan (skal) tilmelde dig til spisning, når du tilmelder dig til matchen.

Vi glæder os til en forrygende afslutning og håber på mange deltagere, da vi skal have uddelt masser af præmier og priser.

 


Endnu en gang havde vi fornøjelsen at se en nytilkommen vinde onsdagens match, da Søren Hansen krydrede sin første deltagelse med en sejr i aftenens greensome sammen med Pernille Svane med flotte 25 stableford points. Samspillet mellem Pernille og Søren fungerede hele vejen igennem de 9 huller, og de supplerede hinanden rigtig godt med deres lange drives. Pernille satte vist en personlig rekord med et drive ca 220 meter på 6. hul – og det endda med en 3-kølle!

Kristian Høgh Jeppesen og Claus Thor Møller fik en flot andenplads med 24 stableford points, og da Leon for en gangs skyld ikke endte i præmierne, betød det, at Kristian og Leon nu ligger fuldstændigt lige på førstepladsen på vores Order of Merit med 40 points.

3. pladsen blev sikret af Martin Jensen og Marianne Søndergaard, og Marianne fastholder derfor en teoretisk chance for at vinde årets Order of Merit.

Alle de 3 i toppen har igennem sæsonen spillet rigtig godt, så det ser ud til at vi får en tæt afgørelse på de sidste 2 matcher.

Årets sidste onsdagsmatch den 31. august bliver som sædvanlig fejret med en lækker grillbuffet og et væld af præmier. Af hensyn til Tom’s planlægning, skal man tilmelde sig til spisning i god tid inden matchen, så de kan nå at forberede sig på middagen inden vi går ud.

Du kan tilmelde dig til denne festmiddag, når du tilmelder dig til matchen fra den 24. august.

 


Sanne Jensen vandt (igen) damerækken og begynder for alvor at blande sig i toppen af vores rangliste, hvor hun nu deler 3. pladsen med Marianne Søndergaard, der igen kom hjem med et godt resultat og endte på 2. pladsen, kun et enkelt point efter Sanne, der vandt med 21 points. 3. pladsen i damerækken blev vundet af Ulla Mønsted med 19 points, da Ulla skorede 15 points på de sidste 6 huller og dermed vandt over Elsebeth Vingborg med 12 points på de sidste 6 huller.

Herrerækken blev vundet af Leon Skinbjerg efter en tæt afgørelse, da hele 3 herrer skorede 20 points og også var lige med 15 points på de sidste 6 huller. Leon kom dog ind på en førsteplads med 8 points på de sidste 3 huller – et enkelt point bedre end Karsten Bo Sørensen på andenpladsen og 2 points foran Frank Larsen på 3. pladsen.

Leon har spillet rigtig godt i år og ligger nu øverst på vores Order of Merit med 39 points. På andenpladsen finder vi Kristian Høgh Jeppesen med 36 points og son nævnt deler Marianne og Sanne nu 3. pladsen med 31 points.

Der er dog stadig 3 matcher tilbage i år inden det bliver for mørkt til at spille onsdagsmatch, så det bliver spændende at følge slutspillet om årets Order of Merit.

 


Annette Gjerløv vandt sikkert damerækken i onsdagens stablefordmatch fra gul tee med 19 points med Sanne Jensen lige bagefter med 18 points.

Herrerækken blev helt suverænt vundet af Bjarne Warming, som stort set ikke ramte en blod forkert og skorede hele 23 points – og det endda med en streg på sidste hul. Kristian Høgh Jeppesen var igen i topform og landede en andenplads med 21 points.

I den samlede stilling tykkede Kristian igen op på førstepladsen og fører med et enkelt point foran Leon Skinbjerg. Herefter kæmper 3 af vores damespillere om 3. pladsen med hver 27 points, og da vi endnu har 4 matcher endnu sæsonen lukker, kan alt endnu ændre sig.

Både Marianne, Charlotte og Sanne har været stærkt spillende i år – på trods af at de med deres fine runder er raslet ned i handicap i løbet af denne sæson, så vi ser frem til en tæt slutspurt om titlen i år.

 


Denne uges fourball blev snævert vundet af Annie Sonne og Mette Buhr med 26 stableford points, 18 points på de sidste 6 huller og 10 på de sidste 3 huller. Runner up, Bjarne Warming og Kristian Høgh Jeppesen blev slået med blot et enkelt point, da de kun skorede 9 points på de sidste 6 huller, så det blev som mange gang før en meget tæt afgørelse.

Igen så vi en god præstation af en ny deltager turneringen, da Mette vandt første gang hun spillede med i år.

Leon Skinbjerg fastholdt sin førsteplads på vores Order of Merit med nu 32 points, tæt forfulgt af Kristian Høgh Jeppesen, der kun er et enkelt point efter med samlet 31 points.

 


Igen var der flotte resultater til onsdagens match – og ændringer i toppen af vores Order of Merit.

Efter endnu en god runde med en 2. plads har Leon Skinbjerg lagt sig i spidsen med 29 point og dermed overhalet Kristian Høgh Jeppesen på førstepladsen. Charlotte Hansson spillede sig også til en solid andenplads og ligger nu på en flot 3. plads sammen med Marianne Søndergaard.

Marianne vandt damerækken helt suverænt med 26 stableford points, og Mads Selknæs kronede sin første deltagelse i Onsdagsmatcherne med 23 points og en flot førsteplads i herrerækken. Stort til lykke til matchvinderne.

 


Kristian Høgh Jeppesen fastholder med et enkelt point førstepladsen på vores Order of Merit, skarpt forfulgt af Leon Skinbjerg på andenpladsen med 25 points.

Denne uges match blev afviklet som en stableford holdmatch, hvor de to bedste scorer på hvert hul var tællende, og matchen blev vundet overbevisende med 46 points af holdet med Bent Schou Petersen, Annette Gjerløv, Leon Skinbjerg og Liss Muhr. Stort til lykke til vinderne, hvor Annette og Liss brillierede i deres første match i år.

Kampen om titlen som Årets flittigste Onsdagsspiller begynder også at blive skarp. Her ligger Charlotte Hansson og Leon Skinbjerg i spidsen med deltagelse i 10 ud af 11 matcher.

 


Så kom der bevægelse i toppen af vores 2022 Order of Merit, da Kristian Høgh Jeppesen lagde sig i spidsen efter en tæt sejr i en twosome sammen med Jette Nielsen. Kristian og Jette vandt med 23 stableford points – og 15 point på de sidste 6 huller. Runner up blev Jakob Justesen og Chris Thyrring også med 23 points, men desværre kun 14 points på de sidste 6 huller.

En dejligt tæt afslutning – og flot gået af Chris, som spillede sin første onsdagsmatch.

 


32 spillere deltog i Onsdagsmatch nr. 9, der blev afviklet som en Foursome i et forrygende flot sommervejr. Vi får løbende nye spillere i matchen, og de finder hurtigt ud af, at det er både sjovt og hyggeligt at spille Onsdagsmatch, så vi glæder os til at se jer igen..

Banen har fået en del regn, så den stod tæt og grøn og var en fornøjelse at spille på.

Alle par i top 3 præsterede til handicap eller bedre, og matchen blev vundet af Charlotte Malling og Karsen Bo Sørensen med en flot score på 23 stableford points.

 


Den 8. onsdagsmatch blev afviklet i flot vejr med 32 deltagende.

Order of Merit er opdateret, så du kan se din egen placering og få overblik over, hvordan du står i forhold til dine dine golfvenner.

Der er dog god tid til at forbedre din placering, for vi runder først halvdelen af matcherne onsdag den 29. juni.

 


Efter en ufivillig pause, kom jeg tilbage på pinden og har fået opdateret vores Order of Merit til og med 7. match.

Førstepladsen deles nu af Sanne, Leon og Marianne med 17 points, stærkt efterfulgt af Kristian med 16 points. I alt 61 af klubbens medlemmer har deltaget i årets matcher.

Intet er dog afgjort endnu, for vi fortsætter som vanligt helt frem til slutningen af august, og vi håber at mange flere når at deltage frem til den store afslutningsmatch, hvor også Årets flittigste Onsdagsspiller vil blive kåret.

Vi ses på onsdag!

 


Onsdagsturneringen er nu godt i gang, og de 3 første runder er afviklet.

Vi har planlagt forkellige matchformer og forsøger så vidt muligt at ramme samme matchform som der spilles i turneringer i den følgende weekend.

Dog har vi besluttet, at vi skal være mindst 12 deltagere for at det giver mening at gennemføre par- eller holdmatcher.

P.g.a. en halvtrist vejrudsigt, var der kun få tilmeldte i onsdagsmatch nr 2, så vi spillede en stableford i stedet. Vejret holdt sig dog fint og vi fik en dejlig runde alligevel.

Vores Order of Merit bliver løbende opdateret kort efter matcherne, og du kan løbende følge den aktuelle stilling.


 

Nu er bøgen sprunget ud, græsset vokser – og vi er klar til en ny sæson i Onsdagsturneringen

Matchledelsen har siden sidst talt med mange af vores medlemmer om, hvad vi kan forbedre for at gøre turneringen mere spændende, og det har resulteret i at vi igen vil afvikle en stor del af matcherne som stablefordmatcher i forskellige formater.

I særdeleshed er match nr. 11 opsat, således at selvom vi spiller en almindelig stableford, så afgøres resultatet som en holdmatch, hvor kun de bedste 2 stablefordscorer på hvert hul er tællende. Det skal nok give lidt hovedregning undervejs, men vi finder med sikkerhed en vinder – helt som vi plejer.

Du kan finde flere informationer om årets program i oversigten og ellers kan du bare tilmelde dig og måde op, som du plejer.

Bemærk, at vi har udskudt tilmeldingsfristen til onsdag kl. 16.00 og at du skal bekræfte din deltagelse til matchledelsen inden kl 17, så vi kan nå at få gjort holdene klar til vi mødes til uddeling af scorekort og fordeling af starthuller foran rød tee på 1. hul kl 17.45.

Vi spiller som tidligere med gunstart kl. 18.

Annie, Leon og William


 

25. august fik vi i et forrygende eftersommervejr spillet årets sidste onsdagsmatch med 24 deltagere i en festlig Greensome.

Selvom Bjarne Warming for en sjælden gangs skyld ikke nåede i præmierne til den afsluttende match, var hans placering i den samlede stilling ikke til at røre, og han blev fortjent fejret som vinder at Onsdagsturneringens Order of Merit 2021.

Claus Thor Møller og Peter Jelstrup sluttede som sikre vindere af årets sidste match, og selvom Peter måtte nøjes med en samlet 3. plads på ranglisten, fik han med sin deltagelse i samtlige spillede onsdagsmatcher ligeså fortjent hæderen som Årets Ondagsspiller – for andet år i træk!

Matchledelsen takker af for i år med et håb om, at vi vil møde endnu flere glade onsdagsspillere, når vi tager hul på en ny sæson.

Vi glæder os allerede til at se jer igen, når dagene igen bliver længere onsdag den 4. maj 2022.

Annie, Leon og William


 

Onsdagsmatcherne 2021 nærmer sig nu sin afslutning og med kun 2 matcher tilbage den 18. og 25. august har Bjarne Warming lagt sig godt i toppen af vores Order of Merit med hele 7 points foran nr. 2, Karsten Bo Sørensen.

Det bliver spændende at se, om Bjarne kan holde stilen og hive pokalen sikkert hjem i år.

Bjarne er sammen med Peter Jelstrup også i top til at blive årets onsdagsspiller, da de begge har deltaget i samtlige matcher og derfor ikke kan indhentes, hvis de når at spille med i de to sidste matcher.

Afslutningen på sæsonen vil som sædvanligt blive fejret den 25. august med præmier og priser, så vi glæder os til at se en masse glade onsdagsspillere til vores sidste match i år.

Leon, Annie og William


 

Onsdagsmatchen afvikles over 9 huller hver onsdag i sæsonen med gunstart klokken 18.
Formålet er at “ryste posen” og invitere klubbens medlemmer til at danne nye netværk – turneringen er for både nye golfere og etablerede medlemmer.

Der findes en vandrepokal, som uddeles til årets flittigste “Onsdagsspiller”.

Kom og vær med, det er sjovt for alle, både de nye spillere og erfarne medlemmer.

Efter spillet er der præmieoverrækkelse og hvis du har lyst, kan du spise i Restauranten.

Tilmelding og betaling af turneringsgebyr, 30 kr skal ske via Golfbox onsdag inden kl.12.00

Onsdagsmatchens matchledere er:
William Grahn (Mobil: 30 25 33 41)
Leon Skinbjerg
Annie Sonne

Onsdagsturneringen 2022

Order Of Merit 4. maj 2022
Order Of Merit 11. maj 2022
Order Of Merit 18. maj 2022
Order Of Merit 25. maj 2022
Order Of Merit 1. juni 2022
Order Of Merit 8. juni 2022
Order Of Merit 15. juni 2022
Order Of Merit 22. juni 2022
Order Of Merit 29. juni 2022
Order Of Merit 6. juli 2022
Order Of Merit 13. juli 2022
Order Of Merit 20. juli 2022
Order Of Merit 27. juli 2022
Order Of Merit 3. august 2022
Order Of Merit 10. august 2022
Order Of Merit 17. august 2022
Order Of Merit 24. august 2022
Order Of Merit 2022

 

Onsdagsturneringen 2021

Onsdagsturnering Order Of Merit 5. Maj 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 12. Maj 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 19. Maj 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 26. Maj 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 2. juni 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 9. juni 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 16. juni 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 23. juni 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 30. juni 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 14. juli 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 21. juli 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 28. juli 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 4. august 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 11. august 2021
Onsdagsturnering Order Of Merit 18. august 2021
Onsdagsturneringens Order Of Merit 2021

 

Onsdagsturneringen 2020

Onsdagsturnering 2020 Order Of Merit 22 Juli 2020
Onsdagsturnering 2020 Order Of Merit 29 Juli 2020
Onsdagsturnering 2020 Order Of Merit 5. August 2020
Onsdagsturnering 2020 Order Of Merit 12. August 2020
Onsdagsturnering 2020 Order Of Merit 19. August 2020
Onsdagsturnering 2020 Order Of Merit 26. August 2020