Seniorklubben

Seniorklubben har cirka 100 medlemmer, og er et tilbud til alle herrer over 60 år, og damer over 55 år.

Her er ikke nogen handicapbegrænsning, men du skal have grønt kort/spilletilladelse.

Seniorklubben spiller tirsdage fra kl. 8.30 med løbende start, og tilmelding sker via golfbox senest lørdag kl. 16.00 og med samtidig betaling af kr. 20,- til klubkassen via mobile-pay 3583JN. Husk at anføre spilledag i tekstfeltet.  Startlisten udsendes i løbet af mandagen forud for tirsdagens spil.

I løbet af sæsonen arrangerer Seniorklubben en golftur, der strækker sig over 3-4 dage. Der har gennem tiderne været arrangeret ture vidt omkring, og besøgt baner i det meste af Danmark og en del af vores nabolande. I 2020 blev der ikke arrangeret en tur, men vi håber på at kunne gøre det i 2021, men vi afventer situationen i relation til Covid-19-

Vinderne af tirsdagens matcher offentliggøres på Seniorklubbens hjemmeside , og der uddeles præmier , når vi ca. hver anden måned samles efter match til spisning og hyggeligt samvær.

Seniorklubbens formand er Ib Lyng, som kan kontaktes via mail, iblyng@gmail.com
Næstformand er Hans Meyer hansmeyerandersen@gmail.com . Øvrige medlemmer af udvalget: Inge Roijer ingeroijer@me.com og Lis Kofod Hansen kofod@image.dk

Seniorklubbens nyheder