Seniorklubben

Seniorklubben har cirka 100 medlemmer, og er et tilbud til alle herrer over 60 år, og damer over 55 år.

Her er ikke nogen handicapbegrænsning, men du skal have grønt kort/spilletilladelse.

Seniorklubben spiller tirsdage kl. 9.00 med løbende start, og tilmelding sker via golfbox senest søndag aften og med samtidig betaling af kr. 20,- til klubkassen via mobile-pay 2651QD. Startlisten udsendes i løbet af mandagen forud for tirsdagens spil.

I løbet af sæsonen arrangerer Seniorklubben en golftur, der strækker sig over 3-4 dage. Der har gennem tiderne været arrangeret ture vidt omkring, og besøgt baner i det meste af Danmark og en del af vores nabolande.

Vinderne af tirsdagens matcher offentliggøres på Seniorklubbens hjemmeside , og der uddeles præmier , når vi ca. hver anden måned samles efter match til spisning og hyggeligt samvær.

Seniorklubbens formand er Ib Lyng, som kan kontaktes via mail, iblyng@gmail.com
Næstformand er Hans Meyer hansmeyerandersen@gmail.com . Øvrige medlemmer af udvalget: Inge Roijer ingeroijer@me.com og Lis Kofod Hansen kofod@image.dk

NB!!!!!!  Vi spiller fra 26. maj 2020 med forudgående tilmelding på grund af Corona-Covid 19.

Seniorklubbens nyheder