Velkommen

Der er mange gode grunde til at blive medlem af Asserbo Golf Club:

  • Først og fremmest fordi golf er en sjov og spændende sport for hele familien.
  • Det er ikke så dyrt, som mange tror, og børn, forældre, bedsteforældre og gode venner kan dyrke en fælles interesse, hvor man kan hygge sig sammen – samtidig med at man kæmper på lige fod på grund af det enestående handicapsystem i golf.
  • Og at golf er sundt for både sjæl og legeme er dokumenteret i videnskabelige undersøgelser, som konkluderer, at golfspillere lever 5 år længere.

Et medlemskab i Asserbo Golf Club giver dig nogle fordele, som du ikke altid finder andre steder:

  • En 18-huls bane og en par-3 bane, der begge ligger smukt og uforstyrret i et kuperet landskab, som ikke er generet af trafik og støj
  • Vores baner ligger tæt ved parkeringsplads, klubhus og driving range, så der er kun få skridt fra bilen, til du er ude at træne eller spille.
  • Du skal ikke betale ekstra for træningsbolde på driving range
  • Du kan altid spille i Asserbo – også selvom det lige har styrtregnet. Banen er tør og spilbar hele året rundt.
  • En god restaurant og et hyggeligt klubliv i vores klubhus i den gamle Bødkergård fra 1795.

Vi tilbyder introforløb til fornuftig pris, så du kan nå at prøve om golf er noget for dig – inden du beslutter dig for et varigt medlemskab.

Introduktionsforløb

Asserbo Golf Club tilbyder Introduktionsforløb til nye golfspillere. Prisen for et introduktionsforløb er 500 kr.
Der starter nye forløb i april, maj, juni, august og september og forløbene giver adgang til vores træningsfaciliteter, træning på begynderhold, deltagelse i mandagsgolf, regelundervisning og frit spil på lille bane.
Tilmelding til introduktionsforløbene her

Efter introforløbet er du klar til fuldt medlemskab, der giver adgang til lektionstræning også, samt adgang til stor bane, når du har fået banetilladelse.

Indtil du får banetilladelse, er du velkommen til at spille med i begyndermatcherne om mandagen.
Begyndermatcherne på lille bane spilles fra april til september, tilmelding via Golfbox.

Når du har bestået golfkørekortet og meldt dig ind som ordinært medlem, kan du deltage i alle de klubturneringer, der passer til dit handicap. For eksempel kan du spille med i klubbens hyggelige onsdags-turnering, der spilles hver onsdag aften i sæsonen og hvor du kan møde mange af klubbens andre medlemmer. Måske er du også interesseret i at melde dig ind i herre– eller dameklubben, der spiller på henholdsvis torsdage og fredage.

Du kan læse mere om turneringer og klubber i klubben på vores hjemmeside og du er altid velkommen til at spørge i Shop & Service.
Når du har bestået Golfkørekortet og har spillet dig lidt ned i handicap, får du måske lyst til at spille på andre klubbers golfbaner. Dette kræver DGU-kort, som du får som ordinært medlem. Som ordinært medlem kan du også tilmelde dig Kongegolf, og spille gratis i Hornbæk, Gilleleje og Fredensborg fra maj til oktober.

Du kan læse mere om vores ordinære medlemskaber, priser og frister her.

Vi håber du får stor fornøjelse af denne introduktion til en herlig sport.

Velkommen til Asserbo Golf Club!