Kongegolf

Sammen med Fredensborg, Gilleleje og Hornbæk har Asserbo Golf Club indgået et samarbejde som giver klubbernes medlemmer mulighed for at spille frit på alle fire golfbaner for et beskedent beløb per sæson.
Da alle 4 klubber ligger i Nationalparken Kongernes Nordsjælland, er ”KongeGolf” et naturligt valg af navnet på den nye ordning.

For klubbernes medlemmer koster det 700 kr. pr. sæson at være med i frit spils-ordningen.
Sæsonen strækker sig fra 1. maj til 31. oktober og når du er med i ordningen kan du i den periode spille gratis på de andre baner indenfor de regler og restriktioner den modtagende golfklub sædvanligvis har for greenfeegæster.
Kongegolf er et tilbud til klubbens fuldtidsmedlemmer og man kan spille gratis hos hinanden alle ugens dage.

Ordningen fortsætter i 2020 og fra nu af kan du tilmelde dig via dette link og fra 1. maj har du så adgang til booking af gratis starttider i de deltagende KongeGolf-klubber.

Læs mere her.