Introduktionsmedlemsskaber

Asserbo Golf Club tilbyder introduktionsmedlemskaber til nye golfspillere. Prisen for et introduktionsmedlemskab er 500 kr. om måneden, og giver adgang til vores træningsfaciliteter, træning på begynderhold, deltagelse i mandagsgolf, regelundervisning og spil på lille bane.

Næste trin er AGCIntro-2, hvor du for 2950 kr. får adgang til gratis træning – også lektioner – og fem greenfeerunder på stor bane.
Når du har fået banetilladelse og spillet dine 5 gratis runder på stor bane, kan du mod betaling af greenfee fortsat booke tider og spille på stor bane resten af året.

Når du er klar til fuldt medlemskab, skal du eje en obligation, der koster 1250 kr. og betaler herefter fuldt kontingent for resten af året.

Er du ny golfspiller vil du blive hjulpet godt igang på vores begyndertræningshold, hvor du sammen med andre nye golfspillere bliver hjulpet i gang med golfkørekortet, der giver dig adgang til spil på den store bane som ordinært medlem

Begyndermatcherne på lille bane spilles fra april til september, tilmelding via Golfbox.

Når du har bestået golfkørekortet og meldt dig ind som ordinært medlem, kan du deltage i alle de klubturneringer, der passer til dit handicap. For eksempel kan du spille med i klubbens hyggelige onsdags-turnering, der spilles hver onsdag aften i sæsonen og hvor du kan møde mange af klubbens andre medlemmer. Måske er du også interesseret i at melde dig ind i herre– eller dameklubben, der spiller på henholdsvis torsdage og fredage.

Du kan læse mere om turneringer og klubber i klubben på vores hjemmeside og du er altid velkommen til at spørge i Shop & Service.
Når du har bestået Golfkørekortet og har spillet dig lidt ned i handicap, får du måske lyst til at spille på andre klubbers golfbaner. Dette kræver DGU-kort, som du får som ordinært medlem. Som ordinært medlem kan du også tilmelde dig Kongegolf, og spille gratis i Hornbæk, Gilleleje og Fredensborg fra maj til oktober.

Du kan læse mere om vores ordinære medlemskaber, priser og frister her.

Vi håber du får stor fornøjelse af denne introduktion til en herlig sport.

Velkommen til Asserbo Golf Club!

Du kan komme i gang med det samme og købe introduktionsmedlemskabet i vores Shop og Service.
Vil du vide mere, kan du kontakte sekretariatet på agc@agc.dk eller telefon 47 72 14 90