Introduktionsmedlemsskaber

Asserbo Golf Club tilbyder introduktionsmedlemskaber til både nye og erfarne golfspillere. Prisen for et introduktionsmedlemskab er 2000 kr. for resten af året, og giver præcis de samme muligheder lokalt i klubben som vores ordinære, aktive medlemmer.

Bemærk dog, at deltagelse i Kongegolf kræver ordinært medlemskab af Asserbo Golf Club.

· Gratis undervisning

· Fri benyttelse af træningsfaciliteterne

· Frit spil på Par3 banen

Er du ny i golf får du yderligere mulighed for

· Deltagelse i regelundervisning

· Deltagelse i begyndermatcher

· Spil på stor bane, når du har bestået ”golfkørekortet”

Er du ny golfspiller vil du I forbindelse med din indmeldelse blive tilbudt pladser på begyndertræningshold, hvor du sammen med andre nye golfspillere bliver hjulpet i gang med golfkørekortet, der giver dig adgang til spil på den store bane.

Når du har haft en lektion eller deltaget i en holdtræningstime, er du også velkommen til at deltage i begynder-matcherne på par 3 banen på mandage. Matcherne spilles fra april til september, tilmelding på opslag i porten eller på dagen. Du kan læse mere om Mandagsgolf på agc.dk.

Når du har bestået golfkørekortet, kan du deltage i alle de klubturneringer, der passer til dit handicap. For eksempel kan du spille med i klubbens hyggelige onsdags-turnering, der spilles hver onsdag aften i sæsonen og hvor du kan møde mange af klubbens andre medlemmer. Måske er du også interesseret i at melde dig ind i herre– eller dameklubben, der spiller på henholdsvis torsdage og fredage.

Du kan læse mere om turneringer og klubber i klubben på vores hjemmeside og du er altid velkommen til at spørge i Shop & Service. Når du har bestået Golfkørekortet og har spillet dig lidt ned i handicap, får du måske lyst til at spille på andre klubbers golfbaner. Dette kræver DGU-kort og for at få dét, skal du være ordinært medlem, købe en obligation og betale kontingent.

For både nye og erfarne introduktionsmedlemmer gælder det, at dit introduktionsforløb fortsætter automatisk med ordinært medlemskab 1. oktober, medmindre du melder dig ud. Ordinært medlemskab giver dig adgang til DGU-kort og spil på andre klubbers golfbaner, og for at være ordinært medlem, skal du eje en obligation, som koster 1250 kr. Obligationen er et værdipapir, som vi formidler videre til et nyt medlem, hvis du senere ønsker at melde dig ud. Du kan læse mere om vores ordinære medlemskaber, priser og frister her.

Vi håber du får stor fornøjelse af denne introduktion til en herlig sport.

Velkommen til Asserbo Golf Club!

Du kan komme i gang med det samme og købe introduktionsmedlemskabet i vores Shop og Service.
Vil du vide mere, kan du kontakte sekretariatet på agc@agc.dk eller telefon 47 72 14 90