Endelig kan vi starte Club 36+.

Vi starter i næste uge  onsdag den 20. maj og slutter onsdag den 26 august, da vi har brug for dagslys når vi spiller om aftenen.
Club 36+ er et tilbud til alle medlemmer med et handicap over 36.

Vi spiller bag-ni (hul 10 -18), hver onsdag aften, samtidig med Onsdagsmatchen. Indtil Onsdags matchen starter, vil vi dog spille for-ni for at minimere blokering af banen.
36+ henvender sig til nye medlemmer, der lige har erhvervet deres grønne kort, og Club 36+ et særdeles godt supplement til Mandagsgolf.
På hvert hold (bold) er der en erfaren mentor (spillende ambassadør), der leder holdet og give gode råd og vejledning i regler osv. Der spilles fra rød tee.

Fordelen ved at deltage i Club 36+ er:
Du lærer banen bedre at kende, da vi spiller de bagerste 9 huller i modsætning til Mandagsgolf som spiller på par 3 banen og de første ni huller.

Du lære flere medlemmer at kende, så dit klubnetværk bliver større og stærkere

Du får spillet mere golf og har derfor mulighed for at forbedre dit spil

Du har det sjovt og får en dejlig naturoplevelse -specielt bag 9 har en del dyreliv

Som noget nyt så skal tilmelding ske via Golfbox inden kl. 17.00 på spilledagen. Du betaler også dit turneringsfee via golfbox.

HUSK: Du udskriver dit eget scorekort (rød tee) og anmelder din ankomst og aflevere scorekort på terrassen lige bag driving rangen. Vi sætter hold 17.30 til 17.45 og går op til teestedet for hul 10 kl. 17.45, så vi kan starte kl. 18.00. Vi er tilbage i klubhuset mellem 20 og 21.

I beholder scorekortet efter runden men giver Steen resultatet (antal stabelfor point). Der er egen elektronisk registrering af score der skal godkendes af markøren i Golfbox.

I opfordres til at blive og spise, men vi bliver indtil videre nødt til at sidde lidt spredt, så vi ikke overtræder forsamlingsforbuddet (ma​x 10 indtil videre). Husk at bestille mad inden i går ud.

Der er opsat håndsprit ved mange steder, så husk at brug dem og hold afstand til medspillere samt de andre bolde.

PS: Husk at holde dig opdateret på AGCs hjemmeside og facebook (Nye golfspillere i AGC)