Resultater fra 5. og 6. spillerunde

Af AGC’s 6 hold i Danmarksturneringen formåede kun veteranholdet at spille sig til en første plads i sin pulje i kvalifikationsrækken efter uafgjort mod Fredensborg ude lørdag og en sejr over Gilleleje hjemme søndag. Holdet skal nu spille om opspil til 2. division øst den 12. september på Møn Golf. STORT tillykke til holdet!

Som ventet har AGC’s damehold haft en udfordrende sæson i elitedivisionen, men er gået til opgaven med sindsro og glæde over hvert vundet point. Lørdag var Helsingør på besøg, og det blev til en fin sejr for Daniella Rønn Gyoni i sin single, men ellers et nederlag for holdet. Søndag lykkedes det Carina Vagner og Louise Anderson at slå søstrene Leth-Nielsen fra Smørum i deres foursome og Heidi Sylvest og Daniella Rønn Gyoni at dele deres, så dermed fik AGC deres “bedste” nederlag i sæsonen og har nu til udsigt at spille på et mere rimeligt plan i 1. division næste år.

Herre 1 vandt lørdag på hjemmebane over Næstved, og muligheden for at vinde 1. division øst var derfor til stede. Det ville kræve en sejr om søndagen over Korsør, samtidig med, at Næstved satte point til. Det lykkedes desværre ikke, idet Næstved vandt og AGC tabte. Holdet forbliver således i 1. division øst til næste år.

I Danmarksturneringen for ungdom har AGC’s førstehold i år været forsvarende mestre. Desværre trak Furesø deres hold fra turneringen, og med kun 3 hold i en pulje bliver det altid en større og tættere udfordring, og den tog Smørum sig af i år. AGC måtte tage til takke med en 3. plads i puljen efter nederlag til Kokkedal på udebane søndag. Holdet forbliver i elitedivisionen.

Med to sejre, over Hillerød hjemme om lørdagen og Frederikssund ude om søndagen havde herre 2 gjort sit for at komme til opspil til 2. division, men holdet var afhængig af, at Værebro satte point til i deres sidste kamp. Det gjorde de lige akkurat ikke, og derved endte AGC á point med Værebro, som AGC havde tabt til i 3. spillerunde. Herre 2 må derfor forblive i 3. division næste år.

Herre 3, der spiller i 5 division, led et snævert nederlag lørdag hjemme mod Kokkedal og delte søndag ude mod Frederikssund. Holdet ender på en 2. plads i deres pulje og forbliver således i 5 division.

AGC’s andethold i ungdomsturneringen er et breddehold, der spiller i kvalifikationsrækken, som forberedelse for vores kommende junior -og ynglinge elitespillere til at spille Danmarksturneringen. Holdet har klaret sig fint og ender på en 3. plads á point med nr. 2 i puljen. Holdet lider desværre under, at vi har brug for at få flere juniorspillere klar til at prøve kræfter med at spille divisionsturnering. Godt gået af Leonora Sidal, der sprang ind på holdet denne gang med åbent sind og mod på udfordringen.

STOR tak for denne sæson til alle spillere og holdkaptajner – Forza AGC.