Årets sidste divisionsweekend: Oprykning i sigte!

Rykker damerne op, og kan herrerne holde trit med Hillerød og Hjortespring? Det er nogle af de spørgsmål vi får svar på efter årets sidste to runder af Danmarksturneringen, der spilles den kommende weekend.

Vores damehold fører, måske lidt overraskende, pulje 2 øst i 1. divisionen og kan med en sejr på søndag sikre sig førstepladsen i puljen. Hvis det skulle ske, skal damerne spille om oprykning til landets bedste række. Men det bliver næppe nogen nem sejr. Asserbo møder nemlig Hornbæk, der viste sig at være en svær modstander tilbage i juni, hvor Carina Vagner med et neglebidende comeback sikrede sig et halvt point i sin match og en sejr på 7-5 til Asserbos damer. Lad os håbe på en gentagelse!

Damernes sidste puljekamp bliver spillet på udebane i Hornbæk Golf Klub søndag den 14. august.

Hos Herrernes 1. hold, ser realiteten en smule anderledes ud end hos damerne. Hillerød fører nemlig pulje 2 i 1. divisionen med maksimalt antal point (8) efter 4 spillerunder. Det ser derfor svært ud for Asserbos drenge, hvis målet om at rykke op i landets bedste række skal indfries. Det gør absolut ikke sagen bedre, at vores dobbelte tour-vinder Jeppe Kristian Andersen ikke spiller med, da Challenge Touren kommer til Danmark. Derudover vender August Sidal Svendsen snuden tilbage mod Amerikas land, for at passe sin skole.

Med lidt optimistiske briller ligger herrerne dog på en rimelig komfortabel 2. plads sammen med Furesø. De to klubber deler forspringet ned til Kokkedal med 4 point, og ser derfor ud til at forblive i 1. divisionen – medmindre et mirakel skulle ske, man ved jo aldrig!

Herrernes 1. hold spiller hjemme lørdag mod Kokkedal og søndag møder de Furesø på udebane.

Herrernes 2. hold spiller med om oprykning i 3. divisionen øst pulje 7, hvor der kun er et enkelt point op til Hjortespring på førstepladsen. Sidste gang Asserbo mødte Hjortespring var det dog lidt af en gavebod, hvilket betød at Hjortespringerne vandt med hele 12-0 på Asserbos græs.

Men man skal aldrig sige aldrig og med to sejre i weekenden, så bliver andetholdsherrerne puljevindere, selv med et par bump på vejen!

Herrernes 2. hold spiller hjemme lørdag mod puljens bundprop, Smørum, og søndag møder de Hjortespring på udebane.

 

Hvis du stadigvæk læser med, så har du nok en vis interesse i vores elitehold. Derfor opfordrer vi dig til at tage din mand, hustru, børn og alle du ellers kender med under armen og ud på vores skønne bane på lørdag d. 13/8, hvor vores hold spiller hjemme og kan bruge jeres opbakning.

Held og lykke og god tur til alle vores elitehold!

 

Nikolai Jørgensen