Fra 1. juli 2020 indfører AGC forsøg med, at der i weekenden og på helligdage i højsæsonen, fra kl. 09.00 – 14.00 er fortrinsret for fire-bolde.
Det gør vi for at sikre et bedre flow, dels i det ovennævnte tidsrum, fordi der for fire-boldene vil være en mere ensartet rytme i spillet, når de ikke blandes med hurtigere to-bolde, men også for de mange især to-bolde resten af weekendtiderne, som ellers kommer til at vente bag fire-boldene.
Det tror vi er til glæde for både medlemmer og greenfee-gæster.
Ved at skubbe bolde sammen i ovennævnte tidsrum giver det også en mere effektiv udnyttelse af det samlede udbud af starttider i weekends og på helligdage, og dermed lettere at finde en tid. Vi kan ikke love, at der i tidsrummet kun er fire-bolde, blot flest muligt.

Man er selvfølgelig stadig velkommen til at bestille tider til to- og tre-bolde, men man ”risikerer” eller er så heldig, afhængig af øjnene der ser, at blive sat i bold med andre klubmedlemmer eller gæster, som har bestilt tid lige før eller efter en selv.
Vi vil opfordre til, at der ikke bookes et-bolde i nævnte tidsrum, men også opfordre til at man i det nævnte tidsrum skriver sig ind på andres startider når der er ledige tider. Måske det er nogle du kender i forvejen, måske det er nye golfvenner.  På den måde har du selv indflydelse på, hvem du kommer til at spille med og du hjælper administrationen.

Man skal bemærke,  at hvis man bliver flyttet, vil få to mails fra Golfbox, en der fortæller at den oprindelige tid er slettet og derefter en der fortæller at den nye tid er oprettet. Har du ikke mail kan du se ændringer under beskeder i Golfbox.
Er der på dagen afbud til din bold, kan du i ovennævnte tidsrum opleve, at bolden bliver fyldt op af administrationen/shoppen før start.
Uden for de nævnte tidsrum er der plads til både to-, tre- og firebolde, mens vi altid opfordrer et-bolde til at finde nogle spillemakkere.

Når højsæsonen er slut vil bestyrelsen evaluere forsøget på sit bestyrelsesseminar.