Efter et humørsygt forår med temmeligt omskifteligt vejr – først lunt og solrigt og så storm og snevejr- ser det nu lysere og lunere ud, for de næste uger.
Fairways har fået gødning og så snart vejret stabiliserer sig starter væksten og vi kan begynde at klippe regelmæssigt.

Selve arbejdet med hovedledningen er afsluttet og Agrometer, der står for projektet, er nu i gang med at etablere forgreensvandingen. Når de er færdige med det i slutningen af april, begynder vi at klippe forgreens i samme omfang som sidste år.

Nedgravningen af hovedledningen har som forventet sat sig sine spor på banen og der er en del arbejde med at reetablere græsset, hvor nedgravningen krydser spilleområderne. Regn og tid får jorden til at synke sammen og vi kører jord på og eftersår løbende – dette efterarbejde vil stå på resten af sæsonen

Vi sætter snore op omkring områderne. Vi kan ikke hegne alle de nytilsåede områder ind, men de markeres med blåt. Vi håber fornuftige og hensynsfulde golfspillere går udenom – jo mindre færdsel, jo hurtigere kommer græsset.

Vi har også haft tid til at eksperimentere med afretning af teesteder og har nu fundet den rigtige metode, som vi vil bruge på en del af banens andre teesteder.
Vi er godt tilfredse med resultatet på 1. og 7. teested, som vi åbner for spil, så snart vi kan, der er netop lagt rullegræs på dem.
Opretningen af teesteder fortsætter til efteråret.