Så er Mandagsgolf (> hcp 36) åben for tilmelding til første spilledag 19. apr !

Det første udendørs møde med ”April-begynder-holdet” blev meget kort pga vinterlige temperaturer, så her kommer lidt uddybende information. Annie har udsendt vejledning om tilmelding og betaling via GolfBox. Mød gerne op omkring kl. 17:15, så ambassadørerne kan hjælpe med udfyldelse af scorekort.

Kl. 17:40 samles alle spillere (også dem med Grønt Kort fra sidste år) ved det store kastanjetræ (v/ Hul 1) for lidt praktisk information, samt for 10 min regelundervisning v/ Ernst Lund. I (og ambassadørerne) vil modtage en liste over de emner, der vil blive gennemgået i sæsonen, så man kan læse op i forvejen og være klar med gode spørgsmål. Derefter går spillerne på hhv Lille Bane og Stor Bane (jvf tilmeldingen).

På Lille Bane (Par 3) spiller I først 2 ”opvarmningshuller”, og derefter starter den gældende runde på 6 huller. Der er både hvide, røde og blå pæle på banen, så orientér jer gerne om pælenes betydning inden I ankommer. Hvis tiden tillader det, kan ambassadørerne vælge at afvikle en kort putt-øvelse efter spillet. Husk at medbringe pen/blyant, markeringsmærke (evt mønt) og bolde.

På Stor Bane spilles som sædvanlig 9 huller (som Ready Golf), dog skal banen forlades kl. 20:10 og scoren opgøres på grundlag af de færdigspillede huller.

Vi lægger vægt på, at alle mødes til spisning i gården efter spillet kl. 20:30; men restauranten er som bekendt ikke åben for servering før den 21. apr., så på mandag slutter vi alene med præmieuddeling i gården. Efterfølgende mandag skal I bestille mad i restauranten inden I går på banen.

Vi ses mandag….

Stig