Landsdækkende tættest pinden konkurrence i uge 19

I ugen 10.-16. maj afholdes ASSERBO HILLRoad to Made in Himmerland – som er to aktiviteter på én gang: Danmarkshistoriens største nærmest pinden-konkurrence og en indsamling til Juniorarbejdet i AGC.
Begge aktiviteter understøttes med flotte præmier af et samarbejde mellem Dansk Golf Union (DGU) og Europa-tour turneringen Made in Himmerland.

Alle, som spiller en runde golf på AGC´s 18 huls bane i ugens løb, kan deltage i konkurrencen om at slå tættest på pinden på ASSERBO HILL – hul 11 – med spændende dagspræmier og muligheden for at vinde VIP-billetter til årets Made in Himmerlandturnering, som spilles ultimo maj.

Vi har tilføjet en lokal daglig konkurrence ´Beat the Pro´, hvor der på udvalgte tidspunkter er en konkurrence om at slå tættere pinden end en af AGC´s bedste spillere anført af vores tidligere Europa-tour spiller, PGA-pro Carina Vagner. Her er der præmier udsat af AGC´s sponsorer.

Sideløbende med nærmest pinden konkurrence – ASSERBO HILL – vil der være mulighed for at støtte klubbens juniorafdeling. Alle medlemmer, der vælger at støtte AGC´s juniorarbejde med mindst 50 kr., modtager som tak en torsdagsbillet til Made In Himmerland i 2022.

Du støtter juniorarbejdet i AGC ved allerede nu i Golfbox at tilmelde dig den virtuelle støtteturnering ASSERBO HILL *klik*  og betale et beløb til Juniorarbejdet i AGC. Vi kalder det en virtuel turnering, for ASSERBO HILL er jo ikke en traditionel turnering.
Målet er at indsamle mindst 25 t.kr., og vi håber, du vil give et bidrag til det store frivillige klubarbejde, så der også i fremtiden kommer nye dygtige golfspillere i Asserbo Golf Club.

Du kan se mere om ASSERBO HILL – Road to Made in Himmerland – i denne video  – HUSK LYD