Lørdag/søndag blev den traditionsrige turnering Asserbo Pokalen afgjort med et meget stærkt felt i både herre og kvinderækken. Pokalen går til bedste spiller brutto uanset køn og det var suverænt Natacha Høst Husted fra Smørum Golfklub. Med en ny banerekord på kun 61 slag lørdag kunne hun cruise hjem søndag i en samlet score på 10 under par med Emma Bunch og Cecilie Finne-Ipsen på en delt andenplads med 2 under par. Flot-flot golf af vinderen. Den rekord kommer vist til at stå i nogle år.

I herrerækken var der kamp til sidste hul om sejren. Søren Moldow lagde lørdag ud med en 64’er og en suveræn føring inden søndagens 18 huller. Men der gik grus i maskineriet og en anden runde i 78 betød at William Gøth-Rasmussen fra Helsingør fik samme score som Søren på 2 under par samlet. Og da pokalen allerede var havnet hos Natacha Høst Husted i 10 under par, var resultatet i herrerækken at Søren Moldow blev nr. 2 som følge af den dårligste runde 2. Lidt surt efter en 64 lørdag – men sådan er golf! Det kan hurtigt vende.

Oliver Wendt havde chancen for at tage sejren med en birdie på sidste hul. Men med en ærgerlig bogey blev det til en 3 plads til AGC-proen i en score på minus 1. Bedst af de unge AGC-talenter blev Sofus Friederichsen med en score på + 2 og en delt 8’plads.

Lars D