Første gang jeg havde en golf kølle i hånden var da jeg 4 år gammel og var med mine bedsteforældre på golfbanen.

Siden da er det blevet til mange timer og da jeg skulle vælge mellem fodbold og golf blev det til golfen.

Lige nu er jeg på mit andet år på College i USA på et junior college som hedder Western Texas College hvor jeg i min dagligdag spiller en masse golf. Efter semesteret her vender jeg tilbage til Danmark på fuld tid og spiller en masse amatør turneringer og så er håbet at om et par år er jeg god nok til at gå den profesionelle vej.

Min turneringsplan for året kommer til at bestå af de turneringer jeg nu engang kvalificerer mig til her i USA og når jeg så kommer hjem til Danmark så står den på turneringer i hele landet og også enkelte i udlandet. Selvfølgelig indeholdende både AGC Pro/Am og Asserbo pokalen.

Billede er på vej