Mandagsgolf i august – og afslutning

Tretten nye golfspillere er netop optaget på sæsonens sidste begynderhold. De vil i løbet af august kunne deltage i planlagte træningssessioner samt Mandagsgolf (og i bedste fald også Club 36+). August markerer dog også begyndelsen til enden for såvel Mandagsgolf som Club 36+.

Aktivitetskalenderen ser således ud:

Den 2. og 16 aug: Normal Mandagsgolf på Lille og Stor Bane

Den 23. aug: Spas og Spil – formel Mandagsgolf-sæsonafslutning (tilmelding er åben)

Den 25. aug: Sidste spilledag for Club 36+ (jf. FB)

Den 30 aug: Match mod Ree Golfklub (Par 3 hos os)

Den 8. sept: Match mod Ree Golfklub (hos dem)

Den 23 aug afslutter vi formelt Mandagsgolf-sæsonen med “sjovt” spil og middag hos Tom og Julie, mange præmier osv. ”Sjovt” spil betyder, at ambassadørerne spiller med og at spilleformen ikke vil være sædvanlig Stableford. Måske du spiller med eller mod en ambassadør; det vil afhænge af deltagerantallet. Alle der har deltaget i Mandagsgolf i år er velkomne.

Tilmeldingen er åben i GolfBox; men bemærk at den LUKKER d. 16 aug kl. 23:00, pga bord reservation, startlister mv. Der opkræves ikke sædvanligt spillegebyr. Man kan tilmelde sig golf med/uden middag.

Tom vil begå en dejlig middag til ca. 100 kr (som betales på stedet). Første starttid (på sort tee) forventes at være kl. 17:30.

Efter den 23 aug. er der endnu to aktiviteter i Mandagsgolf regi, nemlig opgøret på Lille Bane mod Ree Golfklub på hhv hjemme og udebane. Flemming Nielsen orienterer mere om det senere.

Efter Mandagsgolf og Club 36+ ophører, kan man stadig benytte vores dygtige pro-trænere vinteren igennem, og man kan også bede en ambassadør tage en runde på Lille eller Stor Bane (fx mhp Kørekort).

Men foreløbig er der endnu godt én måned, hvor I kan brilliere med alt det, I har lært…..

Stig