Den formelle afslutning på Mandagsgolfen omfattede en Scramble m/dropout for 32 spillere, heraf nogle som oplevede Stor Bane for første gang. Der var arrangeret blå himmel, optimal temperatur, ingen vind – blandet med glædesudbrud, eder og forbandelser. Kort sagt, traditionel golf. Smilene bredte sig dog, da Julie serverede fadøl i gården. De blev ikke mindre, da Tom serverede super lækre svinekoteletter.

Stig og Anne-Lise fik efter korrigeret score-beregning uddelt præmier til deltagerne. Spørg ikke til matematikken medmindre du også er ekspert i SPH fordeling. Tak til Tom og Julie for sponsering af Rødvin til 1., 2. og 3. pladsen.

Flemming opfordrede kraftigt til at deltage i de kommende REE-golf venskabsmatcher (30/8 og 08/9), og nævnte også Duffers Day (klubmesterskaber for >37 den 19/9). Duffers Day står og falder med et rimeligt antal deltagere.

Slutteligt gav Ernst en særdeles brugbar forklaring på, hvorfor nogle spillere “topper” bolden.

Tak herfra til sæsonens spillere for gå-på-mod, hyggeligt selskab og for den positive feedback til Ambassadørerne. Også stor tak til de meget dedikerede  Ambassadører og deres ihærdige indsats – som jeg har opgjort til godt 100 person-fremmøder i sæsonen.

Vi ses – senest – i april 2022…

Stig