Mandagsgolf sæson 2022!

Igen i år starter vi et nyt begynderforløb hver den første i måneden. Indholdet kan ses på: https://www.agc.dk/nyt-medlem/introduktionsmedlemsskaber/.

 

Vi er klar til at modtage det nye april-hold, og starter derfor Mandagsgolfen allerede d. 18 april.

 

Som sædvanlig er vi også klar til at modtage de spillere, der fik Golfkørekort i sæson 2021 (forudsat at de har HCP over 36).

 

Stor Bane spilles på tid (=træning af Ready Golf) forstået på den måde, at spillet ophører kl. 20:10, ambassadørerne forlader banen, og præmier uddeles på grundlag af de færdigspillede huller. Det giver mulighed for at vi alle (Lille Bane, Stor Bane og ambassadører) kan mødes i gården til fællesspisning kl. 20:30.

 

GolfBox åbner som sædvanlig for tilmelding om aftenen ugen før spilledagen, og lukker mandag kl. 14:00. Bemærk ny lukketid, som er begrundet med, at vi i år udsender Startlister på mail til jer omkring kl. 15.

 

Vore supergode, dygtige og pædagogiske ambassadører har netop været samlet til briefing, og de er igen klar i startblokken på Lille Bane og Stor Bane.

 

Vi følger op med information i løbet af sæsonen her på AGC web og i Facebook ”Nye Golfspillere i AGC”.

 

Til sidst en opfordring til de nye begyndere: Jag ikke med at opnå Kørekortet på én måned – det er langt vigtigere at føle sig komfortabel med tempo og slag inden man går ud og forsøger at følge flowet blandt de etablerede AGC spillere på den store bane.

 

Vi glæder os til at se jer – ”gamle” 2021’ere og nye ”april” begyndere…..