Den 13-14. august blev 5 og 6. runde af Danmarksturneringen afholdt. Herre 1. hold var inden weekenden på en delt 2 plads med Furesø. Hillerød var stukket af, og realistisk set ikke til at hente. 2 point ud af 4 mulige ville sikre os anden pladsen i puljen, men med 2 tabte kampe var der chance for nedrykning til 2. division.
Lørdag
mødte vi Kokkedal i Asserbo, og efter foursomes så det rigtig godt for AGC. Med 2 sejre og en delt match førte vi 5/1. Singlerne skulle vise sig at blive noget mere spændende. Sofus startede med en stor sejr som inkluderede 9 birdies. De næste matcher gik desværre ikke vores vej, og det var derfor op til Victor i sidste bold at sørge for at vi kunne dele matchen. Det lykkedes heldigvis, og vi slap med skrækken med en delt match på 9/9. Dette betød at pladsen i 1.division var sikret i 2023.

 

Søndag mødte vi Furesø på deres bane. Dette var i princippet kampen om 2 pladsen i puljen, På papiret var AGC det langt stærkeste hold, men i hulspil og hjemmebane fordel kan alt ske. Efter morgenens foursomes var fordelen Furesøs, med en føring på 4/2, så de 6 singler var altafgørende. Matcherne bølgede frem og tilbage, men da vi i 3 matcher trak fra var og vandt, samt delte en match, var 2. pladsen i puljen sikret

 

Alt i alt et godkendt resultat, set i betragtning af at vi ikke har kunne stille med stærkeste opstilling i denne sæson.

Niels Jørgensen – holdkaptajn.