Danmarksturneringen 3. og 4. spillerunde 2023

Dameholdet 1. Division

En lille beretning fra weekendens strabadser.
Lørdag modtog vi på Hornbæk på hjemmebane. En dejlig varm lørdag morgen uden en vind, så gode golf betingelser.
De stillede med næstbedste opstilling, da Line Toft Hansen ikke var spilleklar, efter endnu en håndleds operation
Daniella Rønn Gyoni og Heidi Sylvest vinder foursome 4/3 og Leonora Hobolt Sidal og Carina Vagner vinder 6/5.
Stillingen er 4-0 før eftermiddagens 4 singler. Vi vinder 3 singler og taber 1.
Stillingen ender 10-2 til Asserbo
En god dag på kontoret:)

Søndag gik turen til Rungsted.
Temperaturen var mere medgørlig søndag
Vi sætter samme opstilling som dagen før. Daniella og Heidi går ud i første foursome og Leonora og Carina i 2. Foursome.
Daniella og Heidi vinder deres 3/1 trods de var nede med 2 frem til hul 12.
Leonora og Carina deler deres.

Vi går til med stillingen  3-1 til frokost. vores målsætning er en deler for at være lige med Rungsted i den indbyrdes stilling. Men vi kom op imod overmagten og taber alle 4 singler. Stillingen ender med 9-3 til Rungsted.

Herrer 3. division

Holdet vandt lørdag en sikker sejr mod Hornbæk hjemme 10-2.

Henrik Ekstrøm vinder 4/2, Sebastian Gorski vinder 3/2, Nikolai Rosler taber. Foursomen med   Kristian Ravn Laumann/Bo Reinholm Jensen vinder 4/3, mens Lauritz Fredgaard / Søren Moldow vinder 3/2.

Søndag gik det anderledes mod Frederikssund, hvor vi taber 7/5. Dog ligger vi stadig på første pladsen. Holdet søndag var Sebastian Gorski, Søren Moldow, Lauritz Fredgaard, Kristian Ravn, Henrik Ekstrøm, Frank Uldahl og Nikolai Rosler.

/ Bo Reinholm

Herre 1.

Efter en lidt blandet første runde i Danmarksturneringen, havde vi fuld fokus på at komme fra anden runde med 2 sejre.

Især lørdagens runde hjemme mod Fredensborg var vigtig, da vi søndag skulle møde Simons på deres bane. Vi kom ok fra start i foursome matcherne, med stor føring i alle matcher, men det endte til sidst med en sejr og to halve, og dermed en føring på 4/2. Det krævede 6 point i eftermiddagens singler, og med sejre af Sofus Friedrichsen, Benjamin Drifte og Andreas Bjerrum, kunne vi trække os ud af matchen med en sejr på 10/8.

Søndagens runde på Simons, foldede sig ud på nogenlunde samme måde, med 2 solide foursome sejre, og en føring på 4/2 efter morgenens runder. Med storspil fra Lasse Jensen, Andreas Bjerrum  og Oliver Wendt blev sejren sikret, og Asserbo befinder sig nu i en gunstig position, med chance for at komme i oprykningsspil.

Næste spillerunde er hjemme den 12. august mod Furesø, og ude 13. august mod Fredensborg

Herre 3

Et kort referat fra 3. holdets kamp:

3.holdet var på besøg i Simons og spillede fra sort tee så banen var 6.600 meter lang og vi tabte 9-3 – Jackie Larsen & Claus Rydahl vandt deres foursome sikkert med 4/3 mens Magnus Nøhr og Søren Rasmussen tabte 1/0 på 18 så det var tæt på at vi delte matchen.

Simon´s fører rækken og vi har kun en kamp tilbage og det er mod Hørsholm hjemme i sidste runde. Fredensborg har trukket deres hold, så vi kan ikke rykke ud af 5 division, men vi har 2. pladsen at spille om, da vi delte i Hørsholm.

Ung1

Asserbos Ung1 hold som spiller i elitedivisionen var presset efter at holdet startede sæsonen med 2 nederlag. Lørdag tog holdet imod Fredensborg, som var i samme situation som AGC. Singlerne blev delt med en sejr til hver side, hvorefter det var op til Casper Gottlieb og Magnus Jønson at sikre sejren, hvilket de gjorde ved at afgøre matchen på 17. green.

Søndag var der igen fordel af hjemmebane, til gengæld var modstanderen de danske mestre fra Smørum, så det var en stor opgave som ventede. Anton Kaspersen var ude i første single mod Christian Photin, som er en god bekendt af AGC. Anton var nådesløs, og sikrede en overbevisende sejr allerede på 14. green. Casper Gottlieb og Magnus Jønson kunne ikke gentage sejren fra om lørdagen, så det var op til Sebastian Gorski, at skaffe point til AGC. Sebastian var oppe imod en dansk landsholdsspiller, men det virkede blot til at motivere Sebastian yderligere. Matchen var helt lige inden hul 18. Sebastians drive endte på fairway på hul 1. Smørum spilleren endte mellem træerne, men slog ind til en god birdie chance. Sebastian slog et fantastisk 4-jern op til et 6 meters put for eagle. Begge spillere missede deres chancer på greenen, hvilket betød at AGC kunne juble over en yderst overraskende sejr på 4-3.

Flot indsats af drengene i denne weekend. Kammeratskabet på holdet er fundamentet for at kunne levere denne forrygende indsats, som lover godt for resten af sæsonen. Laurits Schmidt Nielsen fik debut for holdet lørdag med en sejr, hvilket betød at alle 5 spillere bidrog positivt med point over de to dage.

 

Ung 2:

Ung2s drenge vandt en sikker sejer 7-0 over Hornbæk lørdag. Til trods for varmen og truende torden var der fuld fokus hos Tobias Vagner, Andreas Liljensøe Rydahl, Malthe Perk og Christopher Boe Warman. Fortjent sejr drenge stort tillykke

 

Du kan her se alle resultaterne fra weekendens runder (find hvilket hold (herre, dame, ungdom du er interesseret i) søg herefter på Asserbo, under klub, så kan du finde de forskellige hold der)