1.holdet mødte 7 maj Hillerød, i årets første match i Danmarks turneringen. Matchen blev spillet i AGC.

Vores foursome bestod af Oliver Wendt/Oliver Stendevad,  Frederik Rygind/Sofus Friedrichsen samt Jeppe Kristian Andersen/Victor Sidal Svendsen. Det skulle hurtigt vises sig and vi var oppe mod puljens nok stærkeste hold, da alle 3 foursomes hurtigt kom bagud. Efter at have kæmpet sig tilbage i matchen lykkedes det Frederik og Sofus at dele, mens de 2 andre matcher desværre faldt ud til Hillerøds fordel.

I eftermiddagens singler gik det lidt bedre, med sejre til Sofus, Oliver og Jeppe. Desværre var det ikke nok, og matchen blev vundet af Hillerød 11/7

 

8. maj mødte 1.holdet Kokkedal i Kokkedal. Vi havde en enkelt udskiftning ift lørdagens match, hvor Benjamin Drifte erstattede Frederik Rykind. Foursome matcherne bølgede frem og tilbage, med et lille overtag til Kokkedal, men på de sidste huller lykkedes det os at vende matcherne, som endte med 2 sejre og en delt match. Dvs en føring på 5/1 til AGC, og vi havde nu ‘kun’ brug for 5 point for at vinde matchen. Singler blev meget spændende og tætte som forventet, men da Benjamin delte sin match, Andreas og Victor vandt deres matcher, var sejren i hus.

 

Alt i alt en godkendt weekend, alt er åbent, og vi glæder til de næste matcher 18-19 Juni.