AGC følger med

DGU justerede søndag endnu engang deres retningslinjer og åbnede for at vi igen kan putte HELT i hul og rive efter os i bunkers.

Samtidig kan vi åbne for banens vandhaner, skraldespande og boldvaskere og vende tilbage til en hverdag, der næsten ligner den vi kender fra før Covid-19.

Man skal dog stadig være opmærksom på sundhedsstyrelsens retningslinjer om at holde afstand, vaske hænder ofte eller bruge håndsprit og blive hjemme, hvis man føler sig syg og forbuddet mod at forsamle sig i grupper på mere end 10 personer gælder endnu, så vi må fortsat undvære turneringerne med gunstart, herunder den populære onsdagsmatch.

I løbet af ugen vender banen tilbage til normale tilstande, så når der er en rive i bunkeren, skal man huske at rive efter sig og den midlertidige lokalregel om lempelse i bunkers gælder dermed ikke længere.

Der er adgang til håndsprit mange steder omkring klubhuset, på rangen samt ved hytten på banen – begge steder har man også mulighed for at vaske hænder.

Den bedste nyhed er fortsat at restauranten åbner igen!

Tom og Julie indretter sig efter forskrifterne om afstand og tager de forholdsregler de skal, så man på en sikker måde igen kan hygge sig i gården og på terrassen efter en runde golf.