To AGC medlemmer – Bent Christensen og Steen Myrhøj – har påtaget sig opgaven med at introducere DGU Short Game til AGC’s medlemmer.

De er allerede gået i gang og eksperimenterer livligt med at måle og veje på indspils området for at gøre Shortgame til en del af træningsrutinen for AGC’s medlemmer.

Tirsdag den 23. april er indspilsområdet lukket fra kl. 15 til kl. 17, på grund af planlægning af Shortgame opsætning

Nedenfor, finder du en uddybning af set-uppet, som tidligere er offentliggjort på Golfvenner i AGC på Facebook:

På næste tirsdag, den 23. april kl 15:00 til 17:00 gennemfører vi for første gang en test i shortgame med 8-mands hold. Et hold starter 15:00. Det næste 15:30. Det er efter Seniorklubbens spil.

Vi giver den nødvendige instruktion på den nye indspilsbane.
Vil du gerne være testperson så send en mail til
Doctorbent@icloud.com
Det er først til mølle, så de 16 første spillere, som melder sig, får chancen.
Men fortvivl ikke. Hvis interessen er stor, gentager vi en eller flere gange. Vi vil senere også introducere shortgame som en aktivitet, hvor man to og to kan gennemføre øvelserne og føre scorekort for hinanden og dermed få mulighed for at deltage i den landsdækkende DGU turnering. Vi vil til dette formål klargøre tre til fire sæt hjælpemidler (målebånd, instruktion og scorekort), som kan lånes i sekretariatet.
Du skal være indstillet på at der kan forekomme uforudsete ting, da det er første gang, vi tester dette set-up i fuld færdig form. Du hjælper os dermed også med at pudse konceptet af.
Når vi er trygge ved det set-up, som vi ender med at vælge, vil vi gå i dialog med Turneringsudvalget om mulighederne for at få en årlig shortgame turnering i klubben. Mere om dette senere.
Det er klart, at tålmodigheden er ved at briste hos alle AGC’ere ved udsigten til at blive mærkbart bedre til det korte spil. I den korte tid, det varer inden vi er klar med det hele, kan du kigge på dette link:

 

Hvad går DGU Short Game ud på?

DGU Short Game er en samling af 8 forskellige øvelser indenfor det korte spil:

  • 1 lang og 1 kort putt øvelse og 1 uret rundt øvelse ( 8 x 1 meters putt)
  • 1 lang og 1 kort chip øvelse
  • 1 pitch, 1 lob (over en bunker) og 1 bunkerslag øvelse

De 8 øvelser gennemgås på en bane sat specifikt op til en DGU Short Game runde. Spillerne får point alt efter, hvor tæt de kommer på hullet. Resultatet fra en short game runde kan indberettes og klubben deltager i så fald i kampen om at komme højere/højst op på DGU Short Game ranglisten. Jo flere point klubbens spillere laver – samlet set – jo højere kommer klubben op ad ranglisten.

Med muligheden for sjove short game træningsrunder – med en nem og hurtig baneopsætning – får klubberne endnu et godt tilbud til sine mange forskellige medlemstyper. Short Game runden kan benyttes af alle, lige fra begyndere til eliten og er god til alle aldersgrupper.

Kort er godt.