Divisionsweekend

Første divisionsweekend er overstået og resultaterne blev som følger:

Herre 1. holdet, der spiller i 1. division Øst, vandt lørdag på hjemmebane en overlegen sejr på hele 17-1 over Helsingør. Søndag – igen på hjemmebane – mod Søllerød startede holdet godt ud med at vinde to af tre foursomes om formiddagen, men Søllerød bed godt fra sig i eftermiddagens singler og det stod lige 8-8 indtil sidste single mellem Jeppe Kristian Andersen, Asserbo, og Nikolaj Tinning, Søllerød. Deres kamp skulle finde sin afgørelse på 18. hul, hvor Tinning med en birdie fik udlignet Jeppes føring, hvorefter de to delte, og den samlede kamp endte dermed 9-9.

Dameholdet, der ligeledes spiller i 1. division Øst, mødte lørdag – også på hjemmebane – ny-oprykkede Rungsted. Efter formiddagens 2 foursomes stod det lige med en vunden og en tabt til hvert hold. Det lykkedes Asserbos piger at vinde tre af eftermiddagens fire singler – mest spændende og afgørende var Heidis 1-0 sejr på 18. hul. Den samlede kamps resultat blev således en sejr til Asserbo på 8-4. Søndag – igen på hjemmebane – mødte holdet Kokkedal, og pigerne fra Asserbo lagde ud med to sejre i foursomes. I singlerne blev det noget tættere, men Karen og Amanda hhv. vandt og delte deres matches, og det samlede resultat blev derfor 7-5 til Asserbo. Et dejligt udgangspunkt for sæsonen for holdet, der mandskabsmæssigt er hårdt presset pga to graviditeter (STORT tillykke til Amanda og Julie!), “udvandringer” til Sverige (Daniella) og USA (Karen).

Herre 2. holdet, der sidste år rykkede op i 3. division, spillede lørdag på udebane i Nivå, hvor holdet desværre tabte 7-5. Søndag betød hjemmebanefordelen mod Hillerød desværre ikke så meget, for Hillerød løb med en sejr på hele 2-10.

Seniorholdet, der spiller i kvalifikationsrækken spillede lørdag hjemme mod Frederikssund, som blev slået sikkert 12-2. Søndag gik turen til Simon’s, der blev slået snævert med 8-6.

Herre 3. holdet, der ligeledes spiller i kvalifikationsrækken, spillede begge dage på udebane. Lørdag i Helsingør, hvor holdet tabte 5-7, men med samme cifre tog holdet søndag revanche og fik en sejr på Simon’s.

Næste divisionsweekend er den 15.-16. juni.