Efterlysning

Vi søger en formand for introudvalget

I den måske hyggeligste golfklub er vi kendte for at tage godt imod nye medlemmer. Vi tilbyder gratis undervisning og hver mandag er der turnering på par 3 banen, og de let-øvede prøver kræfter fra sort tee på stor bane. Senere bliver de guidet videre til mandagsmatchen, hvor de også bliver integreret med klubbens øvrige medlemmer.

Undervejs i forløbet er der regelundervisning v. Ernst Lund, besøg på greenkeepergården, hygge over lidt mad og præmieoverrækkelser.

Introudvalget påtager sig koordineringen og afviklingen af mandagsgolfen for de nye medlemmer og afviklingen af Golfens Dag m.m. Introudvalget er et af klubbens vigtigste og mest prestigefyldte udvalg.

Formanden for Introudvalget skal stå i spidsen for denne koordinering.  Der er dygtige og engagerede medlemmer i udvalget, og også plads til flere, så du er ikke alene.

Der er rigtigt mange frivillige ambassadører involveret i afviklingen af mandagsgolfen for begynderne, så opgaven kræver en del tid, tilstedevær’ og øjenkontakt med de mange hjælpere, samtidig med et vist overskud og overblik.

Formanden er en person, der betyder vældigt meget for, at vores nye medlemmer bliver en del af klubben, og at flest mulige af deltagerne gør deres prøvemedlemsskab til et fast medlemskab, som de får glæde af i mange år.

Formanden har en tæt kontakt til klubbens trænerteam, clubmanageren og bestyrelsens v. klubbens næstformand.

Opgaven med rekruttering af de nye medlemmer ligger i ”Rekrutteringsudvalget”, og er således ikke en del af introudvalgets opgaver.

Hvis du har mod på opgaven, evt. sammen med en god makker, så kontakt clubmanager Annie Christensen via kontoret eller klubbens næstformand Kim Nissen på mobil 6023 0707.