Kære Alle

Vi skal på Challengetouren!

Sidste fredag sluttede min sæson på Nordic League. Ikke bare endnu en sæson men min bedste sæson nogensinde i min golfkarriere. Jeg vandt årets sidste turnering og fik sat et punktum på en fantastisk sæson. Jeg har udviklet mig og måske endnu vigtigere, bevist overfor mig selv og alle andre, det som jeg altid har troet på nemlig at jeg er rigtig god til at spille golf!

3 sejre

8 top 10

2 omspil

Det må siges at være godkendt!

Jeg er stolt, glad og mest af alt taknemmelig, den her rejse startede for alvor i slutningen af 2018. En masse mennesker har støttet mig ubetinget i alle år og jeg er dybt taknemlig for at i og de har lyst til at være en del af det her projekt. Det er jo min egne drømme og mål og det er så vigtigt at sige at det kan ikke opnås uden den støtte som jeg får og altid har fået fra familie, venner, sponsorer, træner osv.. Tak!

Nu er det første store mål opnået, nemlig et godt kort til Challengetouren. Mit niveau er til at kunne gøre mig gældende derude. Jeg har også niveau til Europatouren, et skridt af gangen også tror jeg på at jeg er derude snart! Jeg skal forsætte min positive udvikling, der er altid plads til forbedringer i alle facetter af spillet og livet!

2022 byder stadig på spændende ting, jeg skal spille second stage på DP World q-school.

Det er i næste uge hvor jeg skal til Las Colinas og dyste mod 65-70 andre om x antal pladser videre til Final Stage. Opnår jeg dette skal jeg spille Final Stage ugen efter i Tarragona nær Barcelona. Her spilles der 6 dage i træk, med cut til de 75 bedste og når sjette runde er ovre så har 25 spillere et kort til Europatour/DP World Tour.

Det er en lottokupon, men ikke desto mindre en chance for at komme ud på den store scene hurtigt! Søren Hansen sagde til mig i weekenden, “Jeppe du er god nok til at komme derud nu”.

Jeg ser den her chance mere som en smutvej til der hvor jeg gerne vil spille. Jeg er meget motiveret for at gøre alt hvad jeg kan for at tage netop den smutvej. Jeg tror selv på jeg er god nok og jeg tror på at hvis jeg holder mig til planen og fokusere på de ting jeg ved der gør mig god, så kan karrieren tage en stor drejning om 2-3 uger. Det at jeg har sikret mig en god kategori på Challengetouren giver mig en følelse af frihed og den positive tilgang er den jeg tager med mig på mandag når jeg rejser derned. Den skal bare have fuld gas!

Jeg glæder mig til vi ses når sæsonen er helt ovre. Tak for jeres støtte, jeg er dybt taknemlige og jeg håber i ved hvor meget det betyder for mig.

 

Bh Jeppe