Tilbage i USA

Kære Alle

Det har jo været et mærkeligt golf-år, hvor der ikke er blevet spillet så meget turneringsgolf som normalt.

Sæsonen sluttede, da den ”skulle starte”, og jeg tog hjem fra Houston allerede i marts, da golfsæsonen for mit universitetshold blev aflyst pga. corona. Turneringen, som jeg skulle spille på Augusta National blev også aflyst, men den er jeg heldigvis blevet inviteret til at spille med i til april 2021, hvor de afholder den næste.

Turneringsplanen her i Danmark og Europa har også været væsentligt beskåret i forhold til normalt, og jeg har kun spillet et par turneringer hen over sommeren, blandt andet DM i hulspil,hvor jeg vandt sølvmedalje.

Jeg har også lige deltaget i en international turnering i Berlin, hvor jeg blev nummer 7.

Lige nu er jeg taget tilbage til USA, hvor en af de største amatørturneringer i verden for kvinder, U.S. Women’s Amateurved Washington D.C., starter d. 3. august. Formatet er, at der spilles 36 hullers slagspilskvalifikation blandt de 132 deltagere, herefter går de 64 bedste videre til hulspils-matcher. Jeg har prøvespillet banen de sidste par dage og må sige, at det er noget af det sværeste, jeg nogensinde har prøvet. Greenhastigheden er som på et gulv, og banen er noget længere sat op end de baner, vi plejer at spille på. Så det bliver en test!!

Efter turneringen tager jeg tilbage til Houston, hvor vi forhåbentlig får lov til at spille den sædvanlige efterårssæson med universitetsholdet.  Men det er endnu ikke afgjort, om arrangørerne mener, det er forsvarligt under hensyn til corona-situationen.

Igen skal der lyde en tak til den støtte, jeg får fra AGC – 1000 tak!

De bedste hilsner fra

Karen