Update på sæsonen fra Oliver

Kære Alle i Asserbo

Jeg skriver dette opslag for først og fremmest at takke Asserbo Golf Club for den støtte jeg igen i år har fået.

Af hjertet tak!

Til nye golfspillere i klubben, og jer, der ikke kender mig, vil jeg lige fortælle kort om mig selv.

Jeg er 26 år, professionel golfspiller og var trænerelev i AGC fra 2016 til 2019 og assistenttræner i 2020. Jeg har spillet golf i Asserbo Golf Club siden 2010, da jeg som 13-årig startede med at spille golf. Jeg har et helt klart mål om at skulle leve af at spille golf på en af de 2 store World Tours.

Jeg spiller i denne sæson på den nordiske professionelle golf tour, Nordic League, der fungerer som springbræt til den europæiske tour, Challenge Tour.
Jeg har i år, indtil videre, spillet 13 turneringer i henholdsvis Spanien, Polen, Sverige og Danmark.
Spillet har den seneste tid været rigtig solidt, og jeg har fået point til ranglisten i 4 af de sidste 5 turneringer. Det bedste resultat i år er en delt 10. plads. Det gode spil er selvfølgelig noget, jeg satser på fortsætter resten af sæsonen.

Efter et par ugers sommerferie skal jeg igen spille turnering fra d. 2/8 til d. 4/8 ved turneringen BWT Championship i Kokkedal. Ugerne efter spiller jeg i Göteborg og Esbjerg. Jeg stiller også op for AGC ved sidste spillerunde af Danmarksturneringen d. 12 og 13 august. Vi har brug for al den støtte, vi kan få, så kom ud og se noget god golf i den weekend!’

Tak for jeres tid. Vi ses i klubben.

Dbh Oliver

Jeg vil i samme anledning også takke mit sponsorteam:

Intersport Frederiksværk v. Kasper Kristoffersen
Bedst med vilje v. Mentaltræner – Christiane Meulengracht
Made by Rosenberg v. Clubfitter – Thomas Rosenberg