Ugens eliteturneringer bød på flere gode resultater af AGC’s elitespillere. Vores landsholdsspillere Karen Fredgaard og Victor Sidal Svendsen deltog i en international amatørturnering i Berlin. Begge klarede sig glimrende med en 7 plads til Karen (-2) og en 17 plads til Victor (-8). Flotte scores og flotte placeringer i hård international konkurrence.

I den professionelle Nordic Golf League deltog Jeppe Kristian og Oliver Wendt i en stærkt besat turnering i Stockholm. Jeppe Kristian spillede to rigtig gode runder – men desværre også en dårlig. Det rakte til et klaret cut og en placering som nr. 43. Oliver klarede desværre ikke cuttet.

På Simon’s i Espergærde blev der torsdag – lørdag afholdt Danish Senior Open for spillere over 50 år. Bedst gik det for Frank Uldahl (83/82/82) der fik en flot 3 plads i rækken for 60+. I rækken for 50+ blev Bo Reinholm Jensen nr. 14 (83/82/77). Både Frank og Bo vil med disse resultater ligge pænt til på ranglisterne  og kan de spille lige så godt ved DM i Ringe på Fyn om 2 uger, så er de blandt de 5 bedste i Danmark i henholdsvis 50+ og 60+.

På Scandinavian i Farum blev der afholdt en turnering for ungdomselite spillere. I rækken for U18 blev August Sidal Svendsen nr. 5 (88/78/75) og i rækken for U16 blev Sofus Friederichsen ligeledes nr. 5 (81/83/73). Frederik Rykind-Blarke klarede desværre ikke cuttet, men spillede en flot 2 runde i 78.

I Odsherred blev der afholdt en turnering for spillere der er 21 år eller yngre. Philip Tranberg Nørgaard og Lucas Skindersø deltog for AGC – men det blev til missede cut for begge. For Lucas dog kun med ét slag – så det var tæt på.

Lars D.