Mandagsgolf udgør et af de første trin ind i AGC universet for nye golfspillere. Her spiller både spillere med ”kørekort” fra forrige år (2020), samt medlemmer fra de nye ”månedshold”, dvs indtil nu april, maj og juni holdet. For at rydde alle misforståelser af vejen, så er alle disse grupper velkomne til at spille Mandagsgolf hele sæsonen – også samtidig med at de spiller i Club36+ eller Onsdagsmatch (for de, der har fået kørekortet).

For alle mandagsgolfspillere er der besøg på Greenkeepergården d. 12. juli – og for alle, som er startet i år, arrangeres der match mod ”ligesindede” – begyndere fra Ree – d. 30. august og 8. september (mere om det senere).

Ideen med at sætte nye golfspillere i gang i klubben på månedshold synes langt bedre end det tidligere Åbent Hus koncept. For april og maj holdene er tilgangen ca. 30 spillere og fastholdelsesraten er rigtig høj. Det intensive forløb synes umiddelbart også at have den effekt, at spillerne kommer hurtigere gennem trinnene til ”kørekortet” og kan spille selv eller i andre klubber-i-klubben. Dette indtryk er dog påvirket af, at en del ”nye” spillere har haft nogen/betydelig golferfaring i forvejen.

Vi har frigjort tee-tider om mandagen,  ved at Mandagsgolfen nu ”gunstarter” på hul 1, 2, 3 og fortsætter til hul 10 og 11 (og 12 om nødvendigt).
Ready Golf er stadig i fokus, så målet er spil på 9 huller; men alt spil ophører kl. 20:10.

Trods udlevering af informationsmateriale er HCP og SHCP begreber, som er vanskelige at forstå og kræver ambassadørhjælp. En kort ”undervisningslektion” fx kl. 17:00 på en spilledag overvejes for de interesserede. Ligeledes vil vi tilbyde en ”mandagsbanevandring”, så de nye medlemmer kan få et indtryk af hele vores smukke bane.