Tilmeldingen starter på torsdag kl. 20!

Gennem sæsonen har klubbens greenkeepere tilbragt timevis med at klippe græs, tromle greens, trimme beplantninger, rive bunkers, beskære træer, feje fliser og dække huller til på banen.

Mens de tålmodigt har holdt tilbage for ikke at komme i vejen for golfspillere, der har slået bemærkelsesværdigt skæve teeslag, eller puttet ud i 2., 3. eller 4. forsøg, har de haft god tid til at tænke kreative tanker og er nu igen i år klar til at invitere klubbens medlemmer til en ganske særlig turnering hvor de sædvanlige retningslinjer er sat ud af spil og man ikke ved præcis hvad man kan forvente, udover en turnering i absolut særklasse.

Præcis hvilke løjerlige påfund og spændende udfordringer greenkeeperne og turneringsledelsen har udtænkt afsløres først på selve dagen, men vi tør godt love en anderledes og ganske særlig baneopsætning og det ligger fast at du helt sikkert aldrig har spillet banen i Asserbo på dén måde før!

Matchen afvikles lørdag d. 16. oktober formentlig over ca.12 huller rundt om Greenkeepergården.

Der er en deltagerbegrænsning på 64 personer og eftersom der plejer at være rift om pladserne til denne turnering anbefales det at være vaks ved tasterne, når tilmeldingen åbner i golfbox torsdag d. 16. september klokken 20.
Deltagergebyr inkl. morgenmad, diverse overraskelser på banen og greenkeepernes berømte grillpølser og en øl/vand til frokost er 200 kr.
Det er desuden en forudsætning at man medbringer sin humoristiske sans og husk ENDELIG din pitchfork!!!

Programmet for dagen ser cirka således ud:

Fra kl. 8.30: Tjek ind og stående morgenmad på Greenkeepergården, Vejleholm, Elmegårdsvej 20.
Kl. 9.30: Gunstart
Fra kl. 10.30: Baneservice med forskellige former for trøst og opmuntring. Måske lidt hån, hvis man har fortjent dét.
Ca. 13.30: Frokost på greenkeepergården og noget at drikke til.
Ca. 14.00: Præmieoverrækkelse.

Link til tilmelding: Klik her